Prodam spletno trgovino

 Dejavnost / Novo

🍀 Prodam spletno trgovino! ⭐
Ali ste že kdaj sanjali o lastnem spletnem poslu?
Ponujam edinstveno priložnost za prevzem spletne trgovine, kjer imate razpoložljivo bazo 400k izdelkov priznanih blagovnih znamk. Ta posel je kot nalašč za tiste, ki želijo stopiti na pot podjetništva, a morda nimajo izkušenj ali veliko začetnega kapitala, ter iščejo preizkušen poslovni model z nizkim tveganjem in visokim potencialom rasti.

Zakaj je to odlična priložnost?
Enostavno za začetnike: Celoten poslovni model je zasnovan z mislijo na tiste, ki prvič vstopajo v spletni posel. S sistemom dropshipping ni potrebe po lastni zalogi, kar zmanjšuje začetne stroške in poenostavlja upravljanje.

Nizki stroški: Zahvaljujoč modelu dropshippinga ni potrebe po lastnem skladišču izdelkov, kar bistveno zmanjša začetne investicije in poenostavi logistično upravljanje.
Fleksibilnost in prilagodljivost: Poslovni model omogoča popolno prilagodljivost, saj lahko spletno trgovino upravljate ob svoji redni zaposlitvi ali drugih obveznostih.
Popolnoma operativna spletna trgovina: Platforma je že aktivna s tekočo prodajo, kar pomeni, da lahko takoj začnete z doseganjem prihodkov.
Spletna trgovina temelji na platformi WooCommerce, znani po svoji uporabniku prijazni navigaciji. Nastavitve za dostavo, davke in plačila, ter povezava z dropshipping sistemom je že integrirana.

Samodejni sistem obdelave naročil: Naša povezava z dobaviteljem omogoča avtomatizacijo procesa naročanja in dostave, kar vam omogoča, da zaslužite tudi, ko ste odsotni.

✅️Prevzamete lastništvo spletne domene

✅️Razlog za prodajo
Zaradi preusmeritve pozornosti na druge projekte in zaradi omejenega časa, ki ga lahko namenim nadaljnjemu razvoju te priložnosti, iščem novega lastnika, ki bo zmožen izkoristiti obstoječi potencial in trgovino popeljati na naslednjo raven.

✅️ Izkoristite to izjemno priložnost
Če vas zanima prevzem dobro vzpostavljene spletne trgovine se javite

  • Listing ID: 3585
Contact details

 *****

Contact this listing owner