ADJUSTABLE BROOM

 Proizvodnja / Novo

🌟 Iščete inovativno rešitev za čiščenje, ki bo olajšala vaše delo in poskrbela za pravilno držo telesa? Predstavljamo vam **prilagodljivo metlo ADJUSTABLE BROOM!**

🧹 Naša metla ni le običajna metla – je revolucionarna večnamenska naprava, ki se prilagodi vašim potrebam. Z enostavnim menjavanjem nastavkov lahko postane metla, omela, brisalec in še več!

💡 Inovativna oblika zagotavlja ne le učinkovito čiščenje, ampak tudi pravilno držo telesa, kar je ključno za vaše zdravje.

🌎 Ne glede na to, kje ste, in ne glede na letni čas, ADJUSTABLE BROOM prepriča s svojo vsestranskostjo in učinkovitostjo.

🚀 Če želite postati del te inovativne zgodbe, imamo za vas odlično priložnost! Prodajamo idejo skupaj z prvo poizkusno količino in orodjem za brizganje. Vaša priložnost za vstop v trg s prihodnostjo!

💼 Poleg tega smo osnovo ročaja nadgradili za SUB z nekaj korekcijami, kar obeta še večjo uspešnost in konkurenčnost na trgu.

📣 Ne zamudite priložnosti, da postanete del čistilne revolucije! Kontaktirajte nas zdaj za več informacij in pridružite se nam na poti do uspeha!

  • Listing ID: 3422
  • Vključuje: Blagovna znamka, Dogovori z dobavitelji, Oprema in stroji, Zaloge
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2020
Contact details

Gorenjska Show Phone Number *****

Contact this listing owner