Utečena in delujoča spletna trgovina

 Spletna trgovina

25.000,00€

Spletna trgovina z modnimi dodatki, ki posluje že od 2013

Prodajamo utečeno in na slovenskem trgu dobro prepoznavno spletno trgovino z modnimi dodatki za moške, ženske in otroke – https://rocneure.si .

Spletna trgovina brez prestanka posluje že od leta 2013 naprej, ter ustvari med 50.000 in 70.000 eur prometa letno.

Marže v tej branži so odlične, ROI se giblje okoli 5. Posel se prodaja skupaj z zalogo, ki je vključena v ceno (za cca 20.000 eur prodajne vrednosti, ampak ker trgovina posluje, je lahko zaloga ob prodaji drugačna).

Glavna domena je dobro SEO optimizirana in zasega veliko TOP pozicij v Googlu, zraven se prejme tudi 2 podporni strani, namenjeni Google SEO optimizaciji ter nekaj drugih domen, vezanih na ime spletne trgovine, na katerih je narejena preusmeritev na glavno trgovino.

Priložena so tudi vsa socialna omrežja, slikovni material pridobljen s sodelovanjem s influencerji, kontakt do agenta za nabavo na kitajskem, ter 2 EU dobavitelja.

RAZLOG PRODAJE
Ta spletna trgovina je bila dolgo časa naš paradni konj, v letu 2020 pa smo se lotili novega projekta in razvoja lastnega izdelka v čisto drugi niši, na katerega trenutno dajemo ves fokus ter usmerjamo ves oglaševalski budget. Dodaten kapital pa bi nam dal dodaten zagon, da se lahko še hitreje razširimo na druge države po EU.

  • Listing ID: 2022
  • Vključuje: Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2014
Contact details

Podravska,2000 Show Phone Number ***** https://rocneure.si

Contact this listing owner