TisoShop spletna trgovina

Novo 

 Spletna trgovina

15.000,00€

Prodamo utečeno spletno trgovino z raznovrstnimi izdelki za vsakogar. Spletna trgovina deluje že od oktobra 2018 in od takrat dalje stalno delamo izboljšave in optimizacije nakupovalnih procesov. Spletna trgovina ponuja izdelke na slovenskem, madžarskem in hrvaškem trgu. Za vsako državo imamo ločeno domeno – Slovenija .com, Hrvaška .hr in Madžarska .hu .

Prodaja med 1.1.2019 do 30.9.2019 znaša 317.000Eur. Povprečni mesečni prihodki v zadnje nekaj mesecih med 30.000-60.000Eur/mesec. Po plačanih vseh stroških in davkih je dobička 15%. Spletna trgovina omogoča enostavno in hitro rast. Prihodki so v letu 2019 v primerjavi z letom 2018 zrastli za 400%. Rast omogoča konstantno širjenje na tuje trge (sredi meseca marca 2019 sva dodala Madžarsko, sredi meseca septembra 2019 sva dodala še Hrvaško), ter dodajanje novih produktov.

Trenutno spletno trgovino vodiva 2 osebi vsak s polovičnim delovnim časom saj sva poleg spletne trgovine zaposleni še v domačem podjetju. Poleg naju dveh imava za 2 uri na dan pomoč gospe, ki govori madžarsko, slovensko in hrvaško za vodenje podpore strankam v vseh treh državah. Kot zadnji del je še marketinška agencija , ki nam pomaga z oglaševanjem in računa mesečno 450eur za vse njihove storitve. Glavni del najinega dela obsega: pakiranje in odprema pošiljk, vzdrževanje spletne strani (programerski del), opravljanje vsakdanjih administrativnih del. Za opravljanje dejavnosti je potrebnih cca. 25m2 skladiščnega prostora.

Spletna trgovina je enostavno vodljiva, seveda bi bili na začetku na voljo za pomoč ob postavitvi in začetnem prenosu Know-How-a ter delovanja spletne trgovine. V spletni trgovini smo trenutno za kupce dosegljivi le preko maila. Za boljše konverzije in posledično poslovanje, če imate osebo, ki bi se s tem ukvarjala full-time se lahko doda še live chat in pa mobilna številka za naročila, ki bi močno pripomogla k uspešnosti prodaje.

V prodajo spletne trgovine je vključeno:
 Spletna trgovina za Slovenijo, Hrvaško in Madžarsko v katero je vključeno:
o Responsive glavna spletna stran z veliko dodatnimi custom made funkcionalnostmi za boljšo uporabniško izkušnjo in povečanje vrednosti povprečnega nakupa
o Izvoz podatkov kupcev za lahek, enostaven in hiter uvoz le-teh v programe dostavnih služb – tiskanje paketnih nalepk (enostavno prilagodljivo za katerokoli dostavno službo, trenutno prilagojeno za uvoz v dostavno službo GLS)
o Veliko responsive pristajalnih strani za posamezen izdelek, ki pripomorejo k boljšim konverzijam nakupov, z dodanim templatom, ki omogoča enostavno in hitro ustvarjanje novih pristajalnih strani za nove izdelke
o Vgrajen plačilni modul za kartično in Paypal plačevanje
o Izdelani oglaševalski videi
o Vse zbrane in preurejene slike izdelkov, logo, vse pripadajoče bannerje…
o Integrirana povezava z računovodskim sistemom za vodenje zalog, izdajanjem računov…
 Gostovanje pri slovenskem ponudniku, prilagojeno za hitro delovanje spletne trgovine
 3 facebook strani
 3 instagram računi
 Več kot 30.000 email kontaktov za izvajanje email marketinga
 Kontakti od dobaviteljev
 Prenos znanja in Know How celotnega koncepta spletne trgovine
 Dostop do aplikacij za avtomatski uvoz pošiljk in tiskanje le-teh
 Termični tiskalnik za hitrejše in ugodnejše tiskanje nalepk
 Vse obstoječe pogodbe in kontakte z dostavno službo GLS (HR, SI, HU)
 Marketing urejen s strani oglaševalske agencije
 Dodelan računovodski sistem za izdajanje in pošiljanje računov
 12 ur uvoda v poslovanje in predstavitve delovanja in pomoči pri kakršnihkoli težav (seveda smo za kratka vprašanja na voljo za pomoč tudi po tem času)

Vaše delo, ki je potrebno za nadaljevanje:
 Spremljanje zaloge in naročanje nove
 Spremlanje uspešnosti marketinga
 Pomoč pri reševanju reklamacij
 Iskanje novih izdelkov za dodajanje v ponudbo

Spletno trgovino prodajava saj nadaljujeva delo v domačem podjetju in imava težave posvečati 4 ure dnevno za spletno trgovino.

Prodamo samo spletno trgovino z vsemi zgoraj naštetimi dodatki ali pa skupaj s poslovnim subjektom GTM 13 d.o.o., ki stoji za spletno trgovino.

  • Vključuje : Certifikati, Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Licence, Oprema in stroji, Patenti, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran, Spletne skupine
  • Vključno s podjetjem : DA - mirujoče
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti : DA
  • Ustanovljeno : oktober 2018
  • Denarni tok : 40000
  • Bruto prihodki : 261000
  • Zaloge (MPC) : 5000
Contact details

Osrednjeslovenska,1000 Show Phone Number ***** https://tisoshop.com

Contact this listing owner