Super poslovna priložnost-Prodaja podjetja U & G d.o.o., ogrevanje/hlajenje poslovnih prostorov

 Gradbeništvo

28.800,00€

Prodajamo utečeno podjetje U & G d.o.o., katerega glavna dejavnost je dobava in montaža stropnih plinskih sevalno-ogrevalnih naprav proizvajalca Fraccaro ter njihovo servisiranje.
Poleg te dejavnosti nudimo tudi ogrevanje z električnimi in toplovodnimi sevali. V Sloveniji smo ekskluzivni zastopnik italijanskega podjetja Fraccaro, ki ima lastno proizvodnjo sevalnih in drugih ogrevalno-hladilnih naprav (http://www.fraccaro.it).
Največ prihodkov ustvarimo z dobavo, montažo in servisiranjem plinskih seval, ki se vgrajujejo tako v velike kot tudi manjše industrijsko-proizvodne pogone, hale, delavnice in skladišča.
Z električnimi sevali ogrevamo večinoma manjše prostore kot so delavnice, skladišča in gostinske lokale (tako v notranjih kot zunanjih-odprtih prostorih).
Medtem ko so tudi toplovodna sevala namenjena velikim in manjšim industrijskim objektom ter skladiščem, so prav tako zelo primerna za športne dvorane, telovadnice in trgovske centre.
Smo eno od prvih podjetij v Sloveniji, ki je pričelo s tovrstno dejavnostjo, zato imamo veliko izkušenj in referenc, smo strokovni, kakovostni in zanesljivi ter ohranjamo in še gradimo na dobrem odnosu do naših stalnih strank in novih kupcev.
Kupci naših proizvodov in storitev so večinoma slovenska podjetja in podjetja v tuji lasti, ki imajo svoje proizvodne hale, skladišča, delavnice itd.
Ta podjetja se pretežno ukvarjajo z industrijskimi dejavnostmi ter so stacionirana po Sloveniji.
Dela, ki jih opravljamo, so torej večinoma terenska in jih izvajamo po celotni državi.
V naši ekipi (kot podizvajalec) je tudi serviser in montažer, ki ima ogromno tehničnega znanja in izkušenj (v panogi seval je pri nas prisoten že več kot 20 let), kar pomeni, da vam tudi on z njegovo pomočjo prihrani veliko časa, energjije in seveda tudi financ, ter da vam ni potrebno veliko novega raziskovanja in uvajanja pri vaši novi panogi.
Velik potencial za kupca se skriva tudi v možnosti lansiranja drugih produktov (ogrevalno-hladilnih naprav) proizvajalca Fraccaro na slovenski trg, ki se jim mi nismo posvetili, saj s tem lahko še dodatno nadgradite ponudbo svojih izdelkov in storitev ter povečate obseg poslovanja.
To podjetje je res odlična priložnost za nekoga, ki želi skreirati nekaj novega v svojem poslu ali pa želi samo dodati nekaj k svojim obstoječim panogam, nekaj svežega in predvsem drugačnega. Dodatna priložnost je tudi ta, da v primeru, če se že ukvarjate npr. z instalaterskimi ali gradbeni deli lahko pri novih ali obstoječih strankah vključite te ogrevalne/hladilne naprave poleg svoje ponudbe in jim ponudite, da ste vi kot eno podjetje edini izvajalci in s tem ponudite celotno izvedbo projetka. Prav tako imamo mi obstoječo stalno bazo strank, katerim lahko pa v obratni smeri ponudite svoje ostale storitve npr. v primeru, da ste instalater ali gradbenik lahko ponudite celotno vzdrževanje in popravila njihovih objektov.
Pri pogovorih o prevzetju našega podjetja smo pripravljeni tudi za posluh kompenzacije raznih premičnin, nepremičnin ter odprti smo za morebitne vaše ostale predloge, tako, da le pokličite, da ne zamudite te odlične poslovne priložnosti za vas.
Verjetno se sprašujete zakaj sploh prodajamo to podjetje in edini razlog je v tem, da v tej dejavnosti enostavno nimam več užitka in zato ne najdem motivacije za naprej. Sledim sebi in grem v druge dejavnosti katere me res veselijo in izpolnjujejo, zato vem, da ima to podjetje še velik neizkoriščen potencial, ki samo čaka na pravo osebo, da ga izpolni in ga popelje na višji nivo. In mogoče je, da ste ta oseba prav vi.

Za vse dodatne informacije sem vam z veseljem na voljo.

Hvala vam za vaš čas in se slišimo.

Direktor: Luka Urbančič
gsm: 031 323 521

  • Vključuje: Certifikati, Blagovna znamka, Oprema in stroji, Zaloge, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: DA - delujoče
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: NE
  • Ustanovljeno: 29. 01. 1993
  • Bruto prihodki: 100000
Contact details

Devce 17, 1356 DobrovaOsrednjeslovenska Show Phone Number ***** http://www.u-g.si

Contact this listing owner