Spletni novičarski portal - mesečni dobiček cca. 3000€+

Novo 

 Spletna trgovina

25.000,00€

Monetizirana internet in Facebook stran – Mesečno cca. 3000€ dobička z možnostjo nadgradnje

POSEL LAHKO DELATE IZ DOMAČEGA NASLONJAČA, GRE ZA SKORAJ POPOLNOMA PASIVNI PRIHODEK, SAJ JE POTREBNO VLOŽITI LE KAKO URO DELA DNEVNO.

O POSLOVANJU: Poslovanje je sestavljeno iz nakupa kakovostnega spletnega prometa pri več podjetjih, ki so vodilna v prodaji spletnega prometa po vsem svetu. Promet kupujemo z bidanjem. Tukaj potrebujemo znanje, da lahko bidamo – kupimo promet po najnižji možni tržni ceni in nato promet unovčimo na naših spletnih mestih, ki somonetizirana z Google Ads (Google Ads). Posel lahko nadgradite, če ste pripravljeni vložiti več časa v delo in z malo več denarnega vložka, lahko poljubno povečate mesečni dobiček.

KAJ ZADEVA DELO: Posel je sestavljen iz platforme, ki je zasnovana posebej za združevanje vrhunskih prodajalcev spletnega prometa. Na tej platformi kupujemo obiske, klike, upravljamo oglaševalske akcije, pa tudi preizkušamo nove bodoče kampanje. Na spletni strani objavljamo članke, ki jih povezujemo s kampanjami. Od tega trenutka je potem postopek precej avtomatiziran, vse kar morate storiti je, da spremljate statistiko.
Zgornji screenshot je iz Adsense aplikacije od ene naših spletnih strani, ki prinaša denar približno eno leto in 4 mesece. Naročnik prejme vsa potrebna znanja, monetizirano spletno stran in Facebook stran.

KOLIKO ČASA JE POTREBENO VLOŽITI V DELO DNEVNO: Vsak dan potrebujemo 1-2 ure dela v prekinitvah (časi si razdelimo kot se nam zdi primerno). V dneh, ko ustvarjamo nove oglaševalske akcije ali urejamo stare, potrebujemo malce več časa tisti dan. Nove kampanje ustvarjamo na vsakih 15/25 dni.

VARNOST POSLOVANJA: Varnost tega projekta prihaja k nam z več strani:
1- Google Adsense – Vsak poslovni račun, ki ga ustvarimo v Googlu Adsense, nam daje možnost Premium Support-a za naše založnike (pri Googlu imamo toliko računov, da so nam dali to možnost), pri premium podpori imamo možnost klepeta v živo z Googlovim upraviteljem računov in kot naša stranka, boste imeli to možnost tudi vi.
2- Prometna platforma: Imamo tudi podporo platforme, če so nam zaradi nekega razloga kampanjo, ki smo jo ustvarili, zavrnili ali ustavili, lahko zadeve prav tako rešimo v hipu.
3. Od nas boste dobili varne vire člankov s popolnim znanjem za uspešno poslovanje v prihodnosti ter celoten “know-how” ki ga premoremo.

POGLEJTE VIDEO PREDSTAVITEV PROJEKA NA https://youtu.be/SrvncdLzgb8 .

Spodaj pa lahko prenesete datoteko RAR z več informacijami, poročili o AdSense, poročili analitycs, dokazili o izplačilih, sezname facebook in spletnih strani ki so na voljo in podobno.

https://drive.google.com/open?id=1UyzpmKM3rWk6_q6YrGAe-2RSIYcrx

ODLIČEN SPLETNI SISTEM ZA PASIVNI ZASLUŽEK. POSEL LAHKO DELATE IZ DOMAČEGA NASLONJAČA, GRE ZA SKORAJ POPOLNOMA PASIVNI PRIHODEK, SAJ JE POTREBNO VLOŽITI LE KAKO URO DELA DNEVNO.

  • Vključuje : Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Licence, Oprema in stroji, Pogodbe, Spletna stran, Spletne skupine
  • Vključno s podjetjem : NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti : DA
  • Ustanovljeno : 2015
  • Denarni tok : 30000
  • Bruto prihodki : 33000
  • EBITDA : 30000
Contact details

Kotnikova 5Osrednjeslovenska,1000 Show Phone Number ***** http://creativemanager.eu

Contact this listing owner