Spletne trgovine, mreža 7 trgov EU

 Spletna trgovina

7.990,00€

Osvojite evropske trge s pomočjo preverjenega poslovnega modela: direktna spletna prodaja s pomočjo prodajno usmerjenim in preverjenim sistemom spletnih trgovin!

Gre za verjetno eno izmed redkih branž, ki trenutno teče »normalno v času krize/virusa« oziroma raste. Model je odporen na krizo in brez geografskih omejitev (niste omejeni lokalno).

Prodajamo sistem spletnih trgovin za 7 evropskih trgov. Vsaka spletna trgovina je postavljena ločeno na svojo domeno in obratuje neodvisno. Vsaka trgovina je v lokalnem jeziku.

Vsaka posamezna spletna trgovina predstavlja sistem prodajnih strani, ki omogoča boljše konverzije in prodajno usmerjenost opisov izdelkov. Prav tako je zaključek naročila enostaven, hiter in optimiziran – z dodatkom upsell-ov storitev ( dodatna garancija, prioritetno naročilo itd.) kar zviša AOV (povprečno vrednost naročila t.j. vaš profit).

Posamična spletna trgovina je narejena na platformi WordPress z dodatkom woocommerce.

Na spletnih trgovinah se prodajajo artikli namenjeni širši publiki končnih kupcev s prodajnimi cenami večinoma od 20 do 50€. Seveda boste na stran vi dodali izdelke po vaših željah in cenah.

Dobavitelji izdelkov so iz EU in Kitajske. Model poslovanja je možen z manjšimi zalogami in sprotnimi periodičnimi nabavami glede na potrebe in obseg naročil. Potencial rasti je ogromen in odvisen od vas v kakšnem obsegu želite delati/prodajati.

Spletne trgovine so pripravljene za: Hrvaško, Madžarsko, Slovaško, Poljsko, Romunijo, Italijo in Grčijo. Na teh trgih so testi pokazali dober odziv in prodajo. Prav tako dobite logistične partnerje z direktno dostavo končnim kupcem.

Opcije glede pošiljanja paketov končnim kupcem sta dve, da pakirate sami in/ali vam pakirajo drugi.

V kompletu torej prejmete:
• 7 spletnih trgovin prevedenih za lokalne trge
• 7 ločenih domen ( za vsako državo posebej)
• Kontakte EU dobaviteljev
• Kontakte Kitajskih dobaviteljev
• Direktne kontakte dostavnih služb
• Kontakte Fullfilment centrov
• Celoten »know-how« poslovanja
• Kontakte prevajalcev oz agencij za prevajanje v kolikor boste kaj potrebovali

Razlog prodaje: trgovine smo pripravili za naročnika, ki pa je odstopil že med postavljanjem. Trgovine smo vseeno dokončali in sedaj čakajo na novega lastnika ki bo začel s prodajo in uspešnim poslom. Trenutno so trgovine na “stand by” in čakajo na štart z novim lastnikom.
Cena za vse zgoraj našteto je planirana 10.000€, a vam zdaj ponujamo ZNIŽANO CENO samo 7990€ zato, da novemu lastniku omogočimo hiter štart in rast. Ker je podjetje davčni zavezanec, se ceni doda tudi DDV. Glede resnih kupcev, lahko najhitrejšemu mogoče še kak € znižamo kot first minute offer.

Ta projekt je postavljen po preizkušenem poslovnem modelu in sistemu, ki je že vrsto let uspešen. Vse zakonitosti in pomembne informacije samega poslovnega modela posredujemo novemu lastniku, za uspešno pot naprej. Želimo, da bi ta projekt čim prej šel v planirane višave zato smo postavili ugodno ceno.

Prosim, kontaktirate nas le resni kupci, razni »firbci« prosim pristanite čas nam in tudi vam.

Vse začetne informacije preko ZS.

  • Listing ID: 1801
  • Vključuje: Dogovori z dobavitelji, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2021
Contact details

Savinjska Show Phone Number *****

Contact this listing owner