Spletna trgovina z modnimi moškimi oblačili

 Spletna trgovina

12.000,00€

Prodamo spletno trgovino Safr.si. Spletna trgovina ponuja moška modna oblačila in moške dodatke. Srajce, puloverje, hlače, modne dodatke, suknjiče in mnogo več. V ceno je vključena zaloga v višini 10.000,00 EUR, spletna stran www.safr.si, FB stran Safr.si (s približno 8.000 všečki), vsi kontakti dobaviteljev. Spletna trgovina je 95 % prevedena v italijanski jezik in nudi širitev poslovanja na italijanski trg.

Nakup spletne trgovine SAFR.si je primeren tudi za začetnike z malo predzadnja, saj je ves sistem že postavljen. Primerna je tudi za popoldansko dejavnost, saj je dela z njo približno 2 uri na dan (odpisovanje mailov, priprava paketkov, odpošiljanje, izdajanje računov, priprava objav na Facebook-u). Letni prihodki znašajo 30.000,00 EUR. Spletna trgovina ima potencial za razvoj v prihodnje.

Z nakupom dejavnosti prejmete:
– domeno http://www.safr.si
-sSpletno stran http://www.safr.si, ki je kupljena in narejena po zadnjih smernicah. Stran torej ni najeta, in jo dobite v popolno upravljanje.
– blagovno znamko SAFR.si z vektorskim logotipom ter ostalimi grafikami
– spletno trgovino narejeno na Magento osnovi, pripravljeno za prodajo in nadaljnji razvoj
– FB strani SAFR.si in XRAY.si z 8.400 in 7.300 všečki.
– bazo strank od vsega začetka, vsi kupci in maili, ki smo jih prejeli za pošiljanje novic z drugimi promocijskimi aktivnostmi
– vse kontakte dobaviteljev ter utečen sistem

Kupcu bo ob nakupu predana spletna trgovina na Magento zasnovi, dostop do administracije, ter:
– vse fotografije izdelkov
– vse kontakti dobaviteljev

  • Vključuje : Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Zaloge, Spletna stran, Spletne skupine
  • Vključno s podjetjem : NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti : DA
  • Ustanovljeno : 2015
  • Bruto prihodki : 30,000 EUR
  • Zaloge (MPC) : 10,000 EUR
Lokacija

Gorenjska ***** http://www.safr.si

Kontakt