SPLETNA TRGOVINA Z LASTNO BLAGOVNO ZNAMKO

Novo 

 Spletna trgovina

50.000,00€

V prodajo dajem odlično urejeno spletno trgovino, kjer se prodajajo tekstilni proizvodi lastne blagovne znamke. Gre celo za dve domeni in sicer spletna trgovina za slovenski trg in spletna trgovina za hrvaški trg. Trgovina obstaja že 5 let.

Gre za posel, pri katerem imamo na trgu popolno prednost. Spletna stran je zelo dobro pozicionirana.

Prav tako se v paketu preda Facebook spletno stran za Slovenijo in Facebook spletno stran za Hrvaško. Na vsaki strani je bilo ogromno denarja investiranega v marketing kjer je cca 35.000 sledilcev.

Kar se tiče oglaševanja, 80% odpade na slovenski trg, zato je tudi pretežno prodaja v Sloveniji. To pomeni, da bo z več oglaševanja za hrvaški trg prodaja nedvomno narasla. Prihajajo naročila tudi iz Hrvaške.

Ob upoštevanju zgoraj napisanega so prihodki gibljejo med 5000 in 15.000 eur mesečno. To je zelo variabilno, odvisno tudi od cenovne politike, ki jo nekdo vodi, in oglaševanja. Vsekakor pa več kot je oglaševanja večji so prihodki.

Spletna trgovina je v Sloveniji tako poznana in priljubljena da praktično aktivnosti na področju prepoznavnosti niso potrebne.

V ceni je vključeno:

– zaloga v vrednosti 10.000€
– 2 domeni za slovenski in hrvaški trg
-2 facebook računa za slovenski in hrvaški trg s cca 35.000 všečkov

Cena: 50.000 eur (vse vključeno)

  • Vključuje: Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: DA - delujoče
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2015
  • Bruto prihodki: 100.000
  • Zaloge (MPC): 10.000
Contact details

Goriška *****

Contact this listing owner