Spletna trgovina "Biba Baby"

 Spletna trgovina

8.500,00€

Zaradi zelo osebnih razlogov in posledičnega pomanjkanja časa, smo se z težkim srcem odločili, da našo “BIBO” predamo v skrb nekomu, ki bo v njej videl svojo srečo & veselje, ter si ji bo posvetil v polni meri.

Biba Baby je spletna trgovinica s specializiranimi izdelki za dojenčke in mamice, primerna za nekoga, ki si na trgu želi uspeti z lastnim imenom, ter nadaljevati z nadgradnjo uspešnega začetka. Za spletno trgovinico smo začeli graditi lastno blagovno znamko “Biba Baby”, kar se izraža tudi na naših izdelkih, ki so od samega začetka (konec leta 2020) temu primerno edinstveni na našem trgu in tudi brendirani z lastnim logotipom. Žal v kratkem času delovanja še nismo uspeli izpeljati uradne registracije blagovne znamke, a prepričani smo, da bo to predstavljalo navdušujoč začetek novega lastnika spletne trgovinice.

Trenutno nam glaven vir prodaje predstavlja oglaševanje na FB in Instagramu, kjer smo v kratkem času skupaj nabrali že preko 2000 sledilcev, ker pa sami nismo ravno hudi marketinški profesionalci, temveč zgolj samouki, smo prepričani, da lahko v pravih marketinških rokah, Biba skozi leta doseže nepredstavljive uspehe.

Spletno trgovinico spremlja začetna zaloga artiklov navedenih v trgovinici, saj sami verjamemo, da je zadovoljen kupec tisti, ki mu v najkrajšem možnem času dostavimo naročene izdelke.

Cena 8.500 € vključuje:
– Spletno trgovino (Opencart)
– FB in IG stran z več kot 2000 sledilci
– Lasten/edinstven prodajni program in logotip,
– Obstoječo zalogo (“brendirani” izdelki, kar vključuje vso objavljeno zalogo ca. 200 kos)
– Kontakte obstoječih dobaviteljev
– Pomoč in svetovanje po najboljših močeh še 1mesec dni po prevzemu(oz. po potrebi in dogovoru)

Zainteresirani nam za več podatkov pišite na info@bibababy.shop.

  • Listing ID: 1633
  • Vključuje: Blagovna znamka, Know-how, Dogovori z dobavitelji, Zaloge, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2020
  • Zaloge (MPC): 4000
Contact details

Savinjska ***** http://www.bibababy.shop

Contact this listing owner