Spletna stran www.sanjskidom.si (stavbno pohištvo)

 Poslovna oprema

1.500,00€

Spletna stran www.sanjskidom.si je na voljo za nakup. Gre za 7 let staro spletno stran, ki je dobro optimizirana za spletne iskalnike. Tematika omenjene spletne strani je stavbno pohištvo, na kateri bodo lahko vsi, ki se ukvarjajo s prodajo le tega na hiter in enostaven način pričeli pridobivati povpraševanja potencialnih strank.

Spletna stran je bila prvotno namenjena predstavitvi ponudbe stavnega pohištva določenega podjetja. Stran omogoča pridobivanje kontaktov od zainteresiranih potencialnih kupcev, ki lahko preko kontaktnega obrazca zahtevajo popolnoma brezplačno in neobvezujočo ponudbo. Novi lastnik bo na spletno stran lahko vnesel svoje podatke in vsa povpraševanja se bodo avtomatsko preusmerila k njemu.

Spletna stran je narejena v skripti WordPress, ki velja za eno najbolj razširjenih v tej panogi, saj omogoča izjemno enostavno upravljanje s samo spletno stranjo, kar lastnikom le te omogoča, da jo urejajo kar sami, brez pomoči izurjenega programerja.

Z nakupom bo novi lastnik pridobil lastništvo nad domeno sanjskidom.si, prav tako pa se bodo prenesli vsi podatki spletne strani, ki jo bo novi lastnik lahko prestavil na svoje spletno gostovanje, od koder se bo spletna stran na novo prikazovala obiskovalcem.

V kolikor bi radi pridobili kakšno informacijo več o sami spletni strani in njenem delovanju ali pa imate kakšno vprašanje, se lahko vedno obrnete na nas na telefonski številki 070 666 777 ali nam pišete na elektronski naslov damijan@spletnipartner.si.

Contact details

Obrtniška ulica 22,Jugovzhodna Slovenija,8210 Trebnje Show Phone Number ***** https://www.spletnipartner.si/

Contact this listing owner