Spletna stran ter mobilna aplikacija dogodkov v Sloveniji: Spektakl.app

 Ostalo

1.700,00€

Zaradi potrebne investicije v drug posel prodajamo spletno stran in mobilno aplikacijo Spektakl.app – dogodki v sloveniji. Iščemo nekoga, ki ga zanimajo dogodki in je pripravljen aplikacijo peljati naprej.

KAJ DOBIM?
Izvorno kodo za spletno stran, ki je popolnoma avtomatizirana (omogoča Google prijavo) in je narejena z najbolj varnim frameworkom (temelji na PHP in MySQL), ter izvorno kodo za mobilno aplikacijo (trenutno je obljavljena na Google Play in ima že več kot 500 prenosov). Mobilna aplikacija temelji na frameworku Flutter, zato je objava tudi na Apple Storu enostavna. Mobilna aplikacija je ravno tako avtomatizirana. Uredimo prenos na vaš strežnik ter nudimo 3 mesečno POST-BUY podporo.

spletna stran: https://spektakl.app
mobilna aplikacija na Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spektakl.app&hl=en&gl=US

KAKO SE OBJAVLJA DOGODKE?
Vsak, ki se prijavi v sistem, bodisi preko mobilne aplikacije ali spletne strani lahko objavi svoj dogodek. Dogodke objavljamo trenutno sami, internet jih je poln, prav tako facebook events. Za kuriranje teksta se uporablja CHAT-GPT ter za izdelavo slike Photoshop generative fill. Za objavo dogodka je potrebna minuta ali še manj.

PREDNOSTI
V sistemu so dodani vsi kraji v sloveniji z geolokacijo, zato lahko obiskovalci iščejo po oddaljenosti od trenutne lokacije, kar je največja prednost. Za boljšo predstavo si inštalirajte aplikacijo na svoj telefon in preizkusite delovanje.

STROŠKI DELOVANJA
Domena – 18.20 EUR na letni ravni
Certifikat za spletno stran – 9.99 EUR na letni ravni
Gostovanje – 5 EUR / mesec
Photoshop – 11.90 / mesec (za generiranje slik, ni pa obvezno)

MOŽNOSTI ZA ZASLUŽEK
Z primernim marketingom so možnosti za zaslužek solidne. Bodisi preko Google Ads, Amazon Affiliates na spletni strani ter dogovorjenimi oglasi z organizatorji dogodkov. Mobilna aplikacija uporablja Google Admob in trenutno že služi z aktivnimi uporabniki 0.20 EUR / dan presega stroške delovanja na letni ravni.

za vse dodatne informacije smo vam na voljo na admin@spektakl.app
spletno aplikacijo prodaja podjetje KUL s.p.

  • Listing ID: 3241
  • Vključuje: Blagovna znamka, Know-how, Spletna stran, Mobilne aplikacije
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2023
Contact details

KUL s.p.Osrednjeslovenska,1000 ***** https://spektakl.app

Contact this listing owner