RENT ELEKTRIČNIH SKIROJEV IN ELEKTRIČNIH KOLES V LJUBLJANI

 Turizem

EDINSTVENA PRILOŽNOST ZA NALOŽBO V TURISTIČNI PANOGI

Prestavljamo vam priložnost za prevzem utečenega posla oddajanja električnih skirojev in električnih koles ter organizacijo vodenih turističnih ogledov mesta z električnimi skiroji in kolesi.
Dejavnost je delujoča in omogoča rast prihodkov brez velikega povečanja stroškov in dodatnih virov. Opravlja se na odlični lokaciji v samem centru Ljubljane. Prostor je v najemu z možnostjo nadaljnjega dogovora z najemodajalcem.

Spletna stran je v osnovi namenjena turistom, zato je v celoti v angleškem jeziku. Zasnovana je za predstavitev in trženje najema (renta) električnih skirojev in koles in vodenih turističnih ogledov Ljubljane na električnih skirojih in kolesih. Spletna stran vključuje tudi učinkovit in za uporabnika enostaven booking sistem z možnostjo takojšnega plačila (ob rezervaciji), je odlično optimizirana in dosega vrhunske pozicije na Googlu.

Predmet prodaje:

Predaja posla »na ključ« vključuje vsa osnovna sredstva (električne skiroje in kolesa), dodatno opremo, spletno stran in pripadajoče profile na družabnih omrežjih, sklenjene pogodbe, grafično podobo, kontakte poslovnih partnerjev, kontakte turističnih vodnikov, vzdrževanje spletne strani, zagotovljen servis električnih skirojev in dostop do rezervnih delov, računalniško in IT opremo, zagotovljeno podporo po prevzemu posla ter prenos znanja (know-how).

  • Listing ID: 2257
  • Vključuje: Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Oprema in stroji, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran, Mobilne aplikacije
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2019
Contact details

Contact this listing owner