Prodamo utečeno spletno trgovino CORK.SI

 Spletna trgovina / Novo

5.000,00€

Zaradi preobremenjenosti prodam spletno trgovino CORK.SI, ki je prisotna na 2 trgih (Slovenija, Madžarska). Spletne strani so pripravljene tudi za Nemčijo in Poljsko ampak tam nisem veliko oglaševal.

Na spletnih straneh se prodaja izdelke iz plute, ki so navdušili marsikaterega kupca. Izdelki so veganski, trajnostni, estetski in še kaj. Povsem v koraku s trendom. Poleg tega pa se stranke izredno rade vračajo in opravijo ponovni nakup. Tukaj jaz vidim zelo veliko dolgoročno prednost.

V spletne strani in vsebino je bilo vloženega veliko truda. Ko sem oglaševal se je delal soliden dobiček. Prostora za izboljšavo je pa še veliko. Žal pa mi trenutno zmanjkuje časa, ki bi ga lahko posvetil projektu.

Prodaja vsebuje spletne strani, Facebook strani in skupino, Instagram profile, Klaviyo račun. Zaloge se prodajajo posebaj po nabavni vrednosti. Imam tudi precej marketing materialov, ki so tudi vključeni v ceno. To so razni bannerji, videi influencerjev…

Spletne strani so narejene v WordPress WooCommerce tako, da je izdelke in vsebino enostavno urejati. Seznam spletnih trgovin: https://cork.si, https://cork.hu.net, https://corkk.pl, https://cork-store.de.

V primeru nakupa nudim popolno podporo pri vzpostavitvi trgovine. Lahko tudi prestavim vse spletne strani na vaše gostovanje in vzpostavim emaile.

Zakaj je prevzem obravnavanega posla dobra poslovna priložnost?

– Inovativni in ekskluzivni izdelki
– Rastoča in perspektivna panoga
– Zagotovljena podpora pri uvajanju v poslovanje

Jaz mislim, da je to izjemna priložnost za nekoga, ki želi iti na svoje. Dela nikakor ni za 8 ur, da se lepo živi. Seveda pa je tako, da več ko se dela, hjitrejši je napredek. Tako je, če imaš svoje podjetje 🙂

  • Listing ID: 2301
  • Vključuje: Blagovna znamka, Know-how, Dogovori z dobavitelji, Spletna stran, Spletne skupine
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2019
Contact details

Osrednjeslovenska ***** https://cork.si

Contact this listing owner