Prodamo utečen poslovni model internetne prodaje in več delujočih uveljavljenih spletnih trgovin z dodatki za mobilne telefone

Novo 

 Spletna trgovina

17.900,00€

Prodajamo uveljavljene spletne trgovine z dodatki za mobilne telefone.

Predmet prodaje je celoten poslovni model internetne prodaje, dve glavni spletni trgovini in dve dodatni, pripadajoče FB in IG strani, blagovne znamke, baza kupcev, dostop do dobaviteljev in celoten Know-how; torej brez podjetja kot takega ali terjatev.

Poslovni model internetne prodaje in več delujočih ter uveljavljenih spletnih trgovin z dodatki za mobilno telefonijo in atraktivnimi gadgeti (predvsem povezanimi z mobilno telefonijo) prodajamo iz preprostega razloga primanjkovanja časa. Skupna prodaja je v zadnjih 2 letih presegla 35.000€ in ostaja še ogromen potencial za rast.
Prodajamo nosilno spletno trgovino www.ovitkizatelefon.si, medtem ko ostale spletne spletne trgovine (www.mobidiskont.com, www.hudeure.si in www.pametnazapestnica.si) dodamo resnemu kupcu poleg s celotnim poslovnim modelom delovanja.
V kompletu, pri prodaji resnemu kupcu je tudi zaloga (omogoča nemoteno nadaljevanje poslovanja), vsa potrebna orodja, ki zagotavljajo avtomatizacijo posla, seznam vseh trenutnih poslovnih partnerjev, pripravljene funkcije za uvoz naslovnikov naročil v portal Pošte Slovenija (e-Spremnica) ali GLS portal, Know-How celotnega delovanja in vsa potrebna orodja, seznam vseh dobaviteljev (domači in tuji), 2x FB stran z cca. 20.000 sledilci, 2x Instagram stran, 2x spletni trgovini, 2x kreirani info kontaktni e-maili in vso zgodovino za nazaj, 1x e-mailing listo za izvajanje e-marketinga in 6000 kontakti, postopki pri uporabi ostalih prodajnih kanalov (B2C, B2B, kuponi,…). Skratka vse kar potrebujete, da lahko posel peljete naprej. Lastniku ostane do 15% od prodaje, po plačanih vseh stroških, če pa poslovanje povečate, pa lahko več kot podvojite. Posel lahko pelje že 1-2 osebi. Potrebno je znanje angleščine (komunikacija z tujimi dobavitelji).
Spletna trgovina www.ovitkizatelefon.si je v začetnih 2 letih postala zelo prepoznavni brand na slovenskem trgu, saj se med iskalniki uvršča med najvišje rangirane spletne prodajalne za področje dodatkov za mobilno telefonijo in se še danes zadržuje v vrhu. Spletna trgovina se redno pojavlja na družabnih omrežjih, s tem so vsi sledilci in stranke redno obveščene o novostih v trgovini.
Ocenjena vrednost spletne trgovine www.ovitkizatelefon.si je 20000€ (zaloge + spletna trgovina z vso potrebno vsebino za delovanje, domena (ovitkizatelefon.si), FB in Instagram stran, Facebook trgovina, baza email kontaktov za izvajanje e-marketinga, celotni know how in vse potrebne skripte za avtomatizacijo).

Spletno trgovina www.mobidiskont.com je kot dopolnitev, saj je orientirana k tistimi obiskovalci trgovine, ki iščejo izdelke predvsem na povezanih platformah (ceneje.si, bolha.com,..). Prav tako se spletna trgovina predstavlja na družabnih omrežjih. Mobidiskont.com je s svojo domeno pripravljena za širitev tudi na druge, tuje trge.
Spletno stran www.mobidiskont.com, resnemu kupcu dodamo poleg internetne prodajalne www.ovitkizatelefon.si (vključena je spletna trgovina z vso potrebno vsebino za delovanje, FB in Instagram stran, povezave na ceneje.si in bolha.com, celotni know-how in vse potrebne skripte za avtomatizacijo). Cena brez Mobidiskont trgovine in dodatnih trgovin bi bila za cca. 2500€ ugodnejša. Spletni trgovini www.hudeure.si in www.pametnazapestnica.si sta dodatni internetni prodajalni, ki sta bolj usmerjeni v posamezne segmente artiklov in se med seboj dopolnjuje z ovitkizatelefon.si kot tudi z mobidiskont.com. Spletno stran www.hudeure.si in www.pametnazapestnica.si resnemu kupcu dodamo poleg predhodno omenjenih obeh spletnih prodajalen skupaj z FB stranjo in nekaj 1000 sledilci, Instagram stranjo, kreiran info kontaktni e-maili in vso zgodovino za nazaj in domenama (hudeure.si in pametnazapestnica.si) GRATIS.

Skratka, če želite že delujočo trgovino z vsem kar potrebujete, potem nas kontaktirajte – potrebujete le pogum in nekaj časa, da pridete do dobrega dodatnega zaslužka!

  • Listing ID: 1182
  • Vključuje: Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran, Spletne skupine, Mobilne aplikacije
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2016
  • Denarni tok: 25000
  • Bruto prihodki: 15000
  • EBITDA: 10000
  • Zaloge (MPC): 5000
Contact details

Na gmajni 7, 1000 LjubljanaOsrednjeslovenska,1000 Show Phone Number ***** http://www.ovitkizatelefon.si

Contact this listing owner