Prodamo spletno trgovino vsenaenemmestu.si (dropshipping)

 Spletna trgovina

1.500,00€

Prodamo spletno trgovino www.vsenaenemmestu.si s prodajo elektronske opreme blagovne znamke xBlitz. Priporočljivo je za vse tiste, ki se šele podajate na področje spletne prodaje kot tudi za izkušene podjetnike. Prednost dropshipping prodaje je ta, da ne potrebujete kakršnihkoli dodatnih finančnih sredstev in zaloge temveč samo računalnik, telefon ter manjši prostor kjer boste dejavnost opravljali. Brez skladišča, ker je to dogovorjeno z dobaviteljem kateri odpremi pošiljko v vašem imenu. Vi poskrbite za promocijo izdelkov, sprejem naročil in strank ter za komunikacijo z njimi. V ta namen se dogovorite za višino provizije glede na vsak prodan izdelek.

Na spletni strani www.vsenaenemmestu.si najdete ogromno različnih izdelkov vrhunske kakovosti blagovne znamke xBlitz. Avto-kamere, pametne varuške, brezžični zvonci, pametne ure, brezžične slušalke, športne kamere, IP kamere, kolesarski števci, testerji alkoholiziranosti, prenosne baterije PowerBank, detektorji plinov in različna multimedija.

V ceno so vključena vsa orodja za uspešno in hitro poslovanje. Seznam vseh poslovnih partnerjev, pogodbe z dostavnimi službami GLS in Pošta Slovenije. Uredimo vam celoten prenos trgovine na vašo domeno. Namesto vas uredimo vse potrebno kar se tiče dostavne službe, izdajanje računov, spremenimo kontaktne podatke na spletni trgovini. Zraven dobite Facebook in Instagram stran kjer boste lahko dodatno oglaševali vaše storitve. Info mail, da bo vaš pristop z strankami še bolj profesionalen. V vašem imenu se lahko dogovorimo tudi za oglaševanje z eno od zelo uspešnih slovenskih oglaševalskih agencij. Skratka dobite vse, da lahko posel uspešno in brez skrbi peljete naprej.

Spletna trgovina je narejena profesionalno, po zadnjih smernicah. Narejena SEO optimizacija strani. Nudi veliko funkcionalnosti kot so npr.: izdajanje kuponov za popust, objava različnih anket, graditev e-mail baze uporabnikov s pomočjo prijave na novice, pisanje blogov za boljšo optimizacijo, prikaz novih in najpopularnejših izdelkov ter kategorija top ocenjeno. Možnost plačilo ob povzetju, nakazilo na TRR ali PayPal plačilo. Pregled zgodovine naročil ter seznam želja uporabnikov. Stran je zelo odzivna (cca. 2 sek.) in odlično prilagojena za mobilne naprave ter tablične računalnike.

Posel je poleg vaše redne zaposlitve možno opravljati kot dopolnilno dejavnost popoldanski s.p., ker z obdelavo naročil ni veliko dela. Lahko pa se kasneje temu v celoti posvetite s polno zaposlitvijo, saj vam prinaša odličen dodaten vir zaslužka. Posel je možno razširiti tudi na tuje trge.

Za zagon podjetja v vašem imenu v celoti poskrbimo mi in vam nudimo do 12 ur začetnega uvajanja v posel. Ob prodaji lahko račun izdamo tudi na podjetje.

V kolikor ste zainteresirani, se lahko o vseh podrobnostih pogovorimo na skupnem sestanku ali preko e-mail kontakta: primoz.zivkovic@gmail.com oziroma po telefonu na: 041898288

  • Vključuje : Certifikati, Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Licence, Pogodbe, Spletna stran, Spletne skupine
  • Vključno s podjetjem : NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti : DA
  • Ustanovljeno : 2018
  • Denarni tok : 10000
  • Bruto prihodki : 7000
  • EBITDA : 3000
Contact details

Osrednjeslovenska Show Phone Number ***** http://www.vsenaenemmestu.si

Contact this listing owner