Prodamo spletno trgovino spedenana.si (dropshipping)

 Spletna trgovina

5.500,00€

Prodamo spletno trgovino www.spedenana.si s prodajo ženskih modnih oblačil, obutve, kozmetike ter modnih dodatkov. V spletni trgovini najdete preko 2500 različnih artiklov vrhunske kakovosti. Trgovina se uspešno širi in posluje že dobrih 5 let.

Priporočljivo je za vse tiste, ki se šele podajate na področje spletne prodaje kot tudi za izkušene podjetnike. Prednost dropshipping prodaje je ta, da ne potrebujete kakršnihkoli dodatnih finančnih sredstev in zaloge temveč samo računalnik, telefon ter manjši prostor kjer boste dejavnost opravljali. Brez skladišča, ker je to dogovorjeno z dobaviteljem kateri odpremi pošiljko v vašem imenu. Vi poskrbite za promocijo izdelkov, sprejem naročil in strank ter za komunikacijo z njimi. V ta namen dobite določeno provizijo, ki pa se glede na uspešnost prodaje lahko tudi poveča.

Na spletni strani www.spedenana.si najdete ogromno različnih izdelkov vrhunske kakovosti. Obleke, tunike, legice, pajkice, hlače, kombinezoni, bluze, kape, šali, rute, jopice, puloverji, krila, majčke, babydoll spalne srajčke, kompleti, body-i, bodystocking, hlačke, modrčki, korzeti, tangice, nogavice, pasovi za nogavice, erotični kompleti, erotični kostumi, vinyl in umetno usnje, božično spodnje perilo, enodelne/dvodelne kopalke, hlačke/modrčki za kopalke, oblačila za plažo, pustni kostumi, salonarji, čevlji, superge, škornji, balerinke, gležnarji, sandali, nakit, torbice, damski senčniki, šamponi za nego las in še in še…. Skratka s ponudbo, ki jo stran ponuja boste več kot konkurenčni na trgu in vse to brez lastne zaloge.

V ceno so vključena vsa orodja za uspešno in hitro poslovanje. Seznam vseh poslovnih partnerjev, pogodbe z dostavnimi službami GLS in Pošta Slovenije. Uredimo prenos domene na vaše gostovanje. Namesto vas uredimo vse potrebno kar se tiče dostavne službe, izdajanja računov, spremenimo kontaktne podatke na spletni trgovini. Zraven dobite Facebook (skoraj 6000 všečkov) in Instagram stran kjer boste lahko dodatno oglaševali vaše storitve. Info mail, da bo vaš pristop s strankami še bolj profesionalen. V vašem imenu se lahko dogovorimo tudi za oglaševanje z eno od zelo uspešnih slovenskih oglaševalskih agencij s katero sodelujemo tudi mi. Zraven dobite tudi spletno trgovino spedenan.si, ki je zasnovana za prodajo moških modnih oblačil in obutve ampak se je potrebno z dobaviteljem dogovoriti za sodelovanje. Lahko pa stran vodite z lastno zalogo. V ceno je vključeno tudi nekaj lastne zaloge v vrednosti cca. 1500€. Skratka dobite vse, da lahko posel uspešno in brez skrbi peljete naprej.

Spletna trgovina je narejena profesionalno, po zadnjih smernicah. Narejena SEO optimizacija strani. Nudi veliko funkcionalnosti kot so npr.: izdajanje kuponov za popust, objava različnih anket, graditev e-mail baze uporabnikov s pomočjo prijave na novice, online pomoč uporabnikom, pisanje blogov za boljšo optimizacijo, prikaz novih in najpopularnejših izdelkov ter kategorija top ocenjeno. Možnost plačilo ob povzetju, nakazilo na TRR ali PayPal plačilo. Pregled zgodovine naročil ter seznam želja uporabnikov. Stran je zelo odzivna (cca. 2 sek.) in odlično prilagojena za mobilne naprave ter tablične računalnike.

Posel je poleg vaše redne zaposlitve možno opravljati kot dopolnilno dejavnost popoldanski s.p., ker z obdelavo naročil ni veliko dela. Lahko pa se kasneje temu v celoti posvetite s polno zaposlitvijo, saj vam prinaša odličen dodaten vir zaslužka. Posel je možno razširiti tudi na tuje trge.

Za zagon podjetja v vašem imenu v celoti poskrbimo mi in vam nudimo do 12 ur začetnega uvajanja v posel. Ob prodaji lahko račun izdamo tudi na podjetje. V ceno je vključen DDV.

V kolikor ste zainteresirani, se lahko o vseh podrobnostih pogovorimo na skupnem sestanku ali preko e-mail kontakta: primoz.zivkovic@gmail.com oziroma po telefonu na: 041898288

  • Vključuje : Certifikati, Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran, Spletne skupine
  • Vključno s podjetjem : NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti : DA
  • Ustanovljeno : 2014
  • Denarni tok : 45000
  • Bruto prihodki : 35000
  • EBITDA : 9500
  • Zaloge (MPC) : 1500
Contact details

Osrednjeslovenska Show Phone Number ***** http://www.spedenana.si

Contact this listing owner