Prodamo spletno trgovino hairbell.si

 Spletna trgovina

800,00€

Prodamo spletno trgovino www.hairbell.si s prodajo šampon + balzam Hairbell za hitrejšo rast las.

Priporočljivo je za vse tiste, ki se šele podajate na področje spletne prodaje kot tudi za izkušene podjetnike, ki bi radi razširili svojo ponudbo. Za vodenje posla potrebujete le računalnik, telefon ter tiskalnik za tiskanje davčno potrjenih računov.

V ceno so vključena vsa orodja za uspešno in hitro poslovanje. Seznam vseh poslovnih partnerjev, pogodbe z dostavnimi službami GLS in Pošta Slovenije. Uredimo prenos domene na vaše gostovanje. Namesto vas uredimo vse potrebno kar se tiče dostavne službe, izdajanja računov, spremenimo kontaktne podatke na spletni trgovini. Zraven dobite Facebook in Instagram stran kjer boste lahko dodatno oglaševali vaše storitve. Info mail, da bo vaš pristop s strankami še bolj profesionalen. V vašem imenu se lahko dogovorimo tudi za oglaševanje z eno od zelo uspešnih slovenskih oglaševalskih agencij s katero sodelujemo tudi mi. V ceno je vključeno tudi nekaj lastne zaloge v vrednosti cca. 300€. Skratka dobite vse, da lahko posel uspešno in brez skrbi peljete naprej.

Spletna trgovina je narejena profesionalno, po zadnjih smernicah. Narejena SEO optimizacija strani. Stran je zelo odzivna in odlično prilagojena za mobilne naprave ter tablične računalnike.

Posel je poleg vaše redne zaposlitve možno opravljati kot dopolnilno dejavnost popoldanski s.p., ker z obdelavo naročil ni veliko dela. Lahko pa se kasneje temu v celoti posvetite s polno zaposlitvijo, saj vam prinaša odličen dodaten vir zaslužka. Posel je možno razširiti tudi na tuje trge. Marža prodanega izdelka je 57%.

Za zagon podjetja v vašem imenu v celoti poskrbimo mi in vam nudimo do 8 ur začetnega uvajanja v posel. Ob prodaji lahko račun izdamo tudi na podjetje. V ceno je vključen DDV.

V kolikor ste zainteresirani, se lahko o vseh podrobnostih pogovorimo na skupnem sestanku ali preko e-mail kontakta: primoz.zivkovic@gmail.com oziroma po telefonu na: 041898288

  • Vključuje : Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran, Spletne skupine
  • Vključno s podjetjem : NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti : DA
  • Ustanovljeno : 2018
  • Denarni tok : 3500
  • Bruto prihodki : 2700
  • EBITDA : 2000
  • Zaloge (MPC) : 300
Contact details

Osrednjeslovenska Show Phone Number ***** http://www.hairbell.si

Contact this listing owner