Prodamo solne sobe v Ljubljani - utečen posel

 Storitve

15.000,00€

Kupcu z vizijo prodam utečen posel z dvema prekrasnima solnima sobama, ki sta še v garanciji (še 12 mesecev), primerno za samostojno dejavnost ali popoldansko obrt. Lokacija: Ljubljana – Šiška.

Prostor, ki vključuje dve čudoviti solni sobi, sprejemni prostor, hodnik, stranišče in delovni prostor za pripravo solnih terapij, je na izredno dobri – frekventni lokaciji. Ena solna soba je velika 11 m2, druga pa 8 m2, tako da je mogoče hkrati izvajati solno terapijo za dve skupini. Primerno tudi za skupinske solne terapije in manjše dogodke. Samostojen vhod z atraktivnim izložbenim oknom.

Sobi sta estetsko dovršeni in delujeta brezčasno. V vsako je montiran vrhunski halogenerator znamke IIRIS, ki spada med medicinske pripomočke, registrirane pri Javni agenciji Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke.

V ceni so poleg popolnoma opremljenega prostora z vso dodatno opremo, všteti še certifikati, spletna stran, domena, logo, telefonska številka, promocijski materiali, označevalne table, socialna omrežja ter podpora ob uvajanju … Možnost odkupa poslovnega prostora, sicer pa v dogovoru z lastnikom mesečni najem. Nizki mesečni stroški.

Prodajamo izključno zaradi pomanjkanja časa in drugih poslovnih priložnosti. Z delom lahko pričnete takoj.

Za vse dodatne informacije, oglede itd. nas kontaktirajte na 070 730 883.

  • Vključuje : Certifikati, Dogovori s kupci, Oprema in stroji, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem : DA - delujoče
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti : DA
  • Ustanovljeno : 2017
Contact details

Osrednjeslovenska,1000 Show Phone Number

Contact this listing owner