Prodam utečeno spletno trgovino z masažnimi mizami

Novo 

 Spletna trgovina

6.000,00€

Dajem v prodajo dajem odlično urejeno spletno trgovino z masažnimi mizami. Gre za dve domeni in sicer spletna trgovina za slovenski trg in spletna trgovina za hrvaški trg. Spletna stran obstaja več kot 4 leta.

Spletna stran: www.masazna-miza.si in www.masazni-stolovi.eu

Trgovina je aktivna in uspešno se prodaja masažne mize. Gre za zelo prijeten posel kot dopolnilo ali pa se odločite dvigniti na še višji nivo glede oglaševanja in prihodki bodo še višji. Spletna stran je zelo dobro pozicionirana.

Prav tako se v paketu preda Facebook spletno stran za Slovenijo in Facebook spletno stran za Hrvaško. Na tem področju nisem bil veliko aktiven, zato je za nekoga, ki se bo posvetil tudi družbenim medijem, to odlična priložnost za povečanje prihodkov. Prav tako obstaja Instagram stran, vendar ta je neaktivna.

Kar se tiče oglaševanja, 80% odpade na slovenski trg, zato je tudi pretežno prodaja v Sloveniji. To pomeni, da bo z več oglaševanja za hrvaški trg prodaja nedvomno narasla. Prihajajo naročila tudi iz Hrvaške.

Ob upoštevanju zgoraj napisanega so prihodki med 500 in 1000 eur mesečno. Odvisno je tudi od cenovne politike, ki jo nekdo vodi, in oglaševanja. Ocenjujem, da je še okoli 50% potencialne rasti.

Vsi dobavitelji so iz EU, gre za princip dropshippinga, vendar ne nujno pri vsaki prodaji. Čas dostave med 3-5 dnevi. Ob predaji posla seveda predam tudi vse kontakte dobaviteljev (prenos uporabniških računov), admin strani, dokumentacijo (urejen seznam masažnih miz po njihovih imenih, www povezave do dobaviteljev, strukturiran opis masažnih miz z glavnimi podatki, trenutnih cenah, maržah), 2 Google ads računa.

Trgovina ima torej še precejšen potencial za nekoga z določenim znanjem upravljanja digitalnega oglaševanja in družbenih medijev ali nekoga, ki želi takoj določene prihodke in postopno rast.

Spletno trgovino prodajam, ker se že ukvarjam z razvojem druge spletne strani in sem vedno bolj usmerjen na druge posle, zato želim to stran prodati primerni osebi, nekomu, ki se ji bo bolje posvetil in razvijal naprej tudi družbena omrežja.

Cena : 6.000 eur (vse vključeno)

  • Vključuje: Dogovori z dobavitelji, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2016
Contact details

Župančičeva ulica 2Primorsko-notranjska,6230 Show Phone Number ***** http://www.masazna-miza.si

Contact this listing owner