Prodam utečeno spletno trgovino z masažnimi mizami

 Spletna trgovina

3.200,00€

Zaradi posvečanja drugim stvarem in pomanjkanja časa, sem se prenehal ukvarjati aktivno s to stranjo pred mesecem dni. Spletni strani sta sicer še aktivni, domeni sta plačani še za nekaj časa vnaprej.

Zato jo želim prodati ustrezni osebi po zelo ugodni ceni. Gre za odlično urejeno spletno trgovino z masažnimi mizami. Gre za dve domeni in sicer spletna trgovina za slovenski trg in spletna trgovina za hrvaški trg.

Trgovina je uspešno prodajala masažne mize. Gre za zelo prijeten posel kot dopolnilo ali pa se odločite dvigniti na še višji nivo glede oglaševanja in prihodki bodo še višji. V ponudbo je mogoče dodati še več modelov masažnih miz ali sorodnih artiklov. Spletna stran je zelo dobro pozicionirana.

Prav tako se v paketu preda Facebook spletno stran za Slovenijo in Facebook spletno stran za Hrvaško. Na tem področju nisem bil praktično nič aktiven. To je za nekoga, ki se bo posvetil tudi družbenim medijem, odlična priložnost za povečanje prihodkov.

Prihodki so se gibali med 500 in 1000 eur mesečno. Odvisno je tudi od cenovne politike, ki jo nekdo vodi, in oglaševanja.

Vsi dobavitelji so iz EU, gre za princip dropshipping, vendar ne nujno pri vsaki prodaji. Čas dostave med 3-5 dnevi. Ob predaji posla seveda predam tudi vse kontakte dobaviteljev (prenos uporabniških računov), admin strani, dokumentacijo (urejen seznam masažnih miz po njihovih imenih, www povezave do dobaviteljev, strukturiran opis masažnih miz z glavnimi podatki, trenutnih cenah, maržah).

Trgovina ima torej še velik potencial za nekoga z določenim znanjem upravljanja digitalnega oglaševanja in družbenih medijev ali nekoga, ki želi takoj določene prihodke in postopno rast.

Cena zelo ugodna : 3000 – 3500 eur (vse vključeno) – stvar dogovora

  • Listing ID: 1814
  • Vključuje: Know-how, Dogovori z dobavitelji, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2016
Contact details

Primorsko-notranjska,6230 Show Phone Number ***** http://www.masazna-miza.si

Contact this listing owner