Prodam utečeno spletno trgovino z masažnimi mizami

Novo 

 Spletna trgovina

5.000,00€

Po zelo ugodni ceni dajem v prodajo odlično urejeno spletno trgovino z masažnimi mizami. Gre za dve domeni in sicer spletna trgovina za slovenski trg in spletna trgovina za hrvaški trg.

Spletna stran: www.masazna-miza.si in www.masazni-stolovi.eu

Trgovina je aktivna in uspešno se prodajajo masažne mize. Gre za zelo prijeten posel kot dopolnilo ali pa se odločite dvigniti na še višji nivo glede oglaševanja in prihodki bodo še višji. V ponudbo je mogoče dodati še več modelov masažnih miz ali sorodnih artiklov. Spletna stran je zelo dobro pozicionirana.

Prav tako se v paketu preda Facebook spletno stran za Slovenijo in Facebook spletno stran za Hrvaško. Na tem področju nisem bil veliko aktiven, zato je za nekoga, ki se bo posvetil tudi družbenim medijem, to odlična priložnost za povečanje prihodkov.

Kar se tiče oglaševanja je približno 50%-50% razmerje Slovenija/Hrvaška, vedno več naročil prihaja iz Hrvaške, je že v porastu.

Ob upoštevanju zgoraj napisanega so prihodki med 500 in 1000 eur mesečno, septembra 2021 celo skoraj 1100 eur. Odvisno je tudi od cenovne politike, ki jo nekdo vodi, in oglaševanja.

Vsi dobavitelji so iz EU, gre za princip dropshippinga, vendar ne nujno pri vsaki prodaji. Čas dostave med 3-5 dnevi. Ob predaji posla seveda predam tudi vse kontakte dobaviteljev (prenos uporabniških računov), admin strani, dokumentacijo (urejen seznam masažnih miz po njihovih imenih, www povezave do dobaviteljev, strukturiran opis masažnih miz z glavnimi podatki, trenutnih cenah, maržah), 2 Google ads računa.

Trgovina ima torej še velik potencial za nekoga z določenim znanjem upravljanja digitalnega oglaševanja in družbenih medijev ali nekoga, ki želi takoj določene prihodke in postopno rast.

Spletno trgovino želim prodati, ker se ji zaradi drugih poslov ne posvečam (razen rednega oglaševanja in aktualiziranja informacij o artiklih), zato želim to stran prodati primerni osebi, nekomu, ki se ji bo bolje posvetil in razvijal naprej tudi družbena omrežja, in ki želi od samega začetka prejemati določene prihodke.

Cena zelo ugodna : 5.000 eur (vse vključeno)

  • Vključuje: Dogovori z dobavitelji, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2016
Contact details

Župančičeva ulica 2Primorsko-notranjska,6230 Show Phone Number ***** http://www.masazna-miza.si

Contact this listing owner