prodam spletno trgovino + zalogo pajkic iz mlečne svile! Posebna ponudba! AKCIJSKA PONUDBA!

 Dejavnost

10.000,00€

Prodam:
* spletno trgovino (slovensko)
* kontakt proizvajalca modnih pajkic iz mlečne svile (izdela vam pajkice po vaših željah in motivih – različnih vzorcev je neskončno)
* ob nakupu prejmete tudi kontakte drugih dobaviteljev (v primeru, da bi želeli dodati kakšne druge zdelke) Npr krila, krila s hlačami, kopalke, torbice, ure, …)
*Nabavna vrednost izdelkov je od 1 do 5€ na kos. (Odvisno od naročene količine), pajkice lahko prodate za 30 do 35€ in več
*proizvajalec vam lahko izdela dolge pajkice, kratke, kapri, (tudi za otroke)
*material pajkic: svilnato mehke pajkice prijetne na otip, raztegljive iz mlečne svile
*V ceno je vključena registrirana blagovna znamko ki je bila na novo ustanovjena tako da lahko pričnete s takojšnjo prodajo (To pomeni da vašega imena in logotipa ne more nihče drug uporabljati in s tem si lažje gradite prepoznavnost izdelkov)
*Lahko prodajate pajkice z vašo blagovno znamko ali našo (ki se v primeru nakupa prepiše na vas) na novo registrirano znamko, ki še ni bila v uporabi (imate obe opciji)
*Izdelki imajo ZELO velik potencial in so zelo priljubljeni in iskani

Na tem projektu smo delali 1 leto, pripravljeno imate vse za začetek. Izdelkov nismo prodajali, v planu smo jih imeli, ker imamo tudi druge projekte smo se odločili da poslovno idejo in blagovno znamko prodamo.
*z proizvajalcem smo se že vse dogovorili (glede etiket, označb velikosti… ), tako da naslednji korak je oddaja naročila pajkic ter nato prodaja
*pajkice so IZREDNO KAKOVOSTNE in se ne strgajo tudi če jih nosite pol leta in več (testirali smo jih 1 leto)

*od nas boste prejeli vse informacije, ki jih potrebujete za začetek in nadaljne poslovanje.
Super priložnost za vas! Ne odlašajte in nas kontaktirajte čim prej. Konkurenčna podjetja so prodala že več kot 1.000.000 izdelkov (slabše kakovosti).
__________________________________________________________________________________________________________
Cena spletne trgovine + cca 170 kosov pajkic + kontakt proizvajalca + uvajanje v posel + registrirana blagovna znamka in logotip+ vse kar potrebujete za dober štart = 10.000€ (ali po dogovoru) / Znižana cena iz 15.000€!

Nakup je primeren za nekoga brez izkušenj ali z izkušnjami. V vsakem primeru vas vsega naučimo in vam nudimo celotno podporo pri vašem novem poslu.

*V ceno je vključen prepis blagovne znamke ter priprava pogodb. *
__________________________________________________________________________________________________________
V kolikor vas zanima nakup vam priporočamo, da nam pišete čim prej, da boste ulovili praznike, ki prihajajo in prodajali že pred in med prazniki. Decemra se prodaja na spletu poveča!

* Sestanki možni le do konca oktobra * potem pa šele po novem letu!

Pišite nam na: spletniposel90@gmail.com, da se čimprej dogovorimo za kavico.

Sestanki možni v okolici Ljubljane.

  • Listing ID: 2107
Contact details

Osrednjeslovenska,1230 *****

Contact this listing owner