Prodam spletno trgovino weeride.si

 Spletna trgovina / Novo

Prodam spletno trgovino www.weeride.si.
V ceni je vse od spletne strani SLO in HR, do FB (SLO in HR) in Instagram (samo SLO) strani, domena je plačana še do junija 2023. Domena je bila registrirana junija 2012, tako da je že dobro rangirana na Googlu. Zraven dam vse v smislu navodil za uporabo, nalepk za pakete, ves marketinški material (slike). Spletna stran je bila leta 2019 narejena popolnoma na novo.
Potenciala je še ogromno, tako v SLO kot na HR, kajti do sedaj se artikli dejansko niso praktično nič oglaševali, kljub temu pa je bila prodaja. Poleg tega so bili letos na SLO stran dodani še GUTO artikli (zelo kvalitetni nahrbtniki za nošenje otroka, kolesarske prikolice, telovniki, itd., ampak zaradi preobremenjenosti z drugim poslom ni bilo niti oglaševanja, niti neke prave prodaje.
Prodaje je bilo na letni ravni zadnje dve leti za cca 8.000€ letno, kar je malo, ampak to je prodaja praktično brez oglaševanja. Marže so višjo od 50% na vseh artiklih.
Nabava se vrši iz EU, saj so vsi artikli proizvedeni v EU (razen poganjalcev, ampak tudi njih ni možno nabavljati direktno iz Kitajske). Seveda pustim vse kontakte od dobaviteljev. Če bi želeli ponudbo še razširiti imam kontakt od dobavitelja ki prodaja tudi kolesa in še nekaj drugih zanimivih artiklov.
Cena je 5000€ + zaloga (cca 4150€).

  • Listing ID: 2157
  • Vključuje: Blagovna znamka, Dogovori z dobavitelji, Zaloge, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2012
Contact details

 *****

Contact this listing owner