Prodam spletno trgovino weeride.si

 Dejavnost / Novo

2.000,00€

Prodam spletno trgovino www.weeride.si.
V ceni je vse od spletne strani SLO in HR, do FB (SLO in HR) in Instagram (samo SLO) strani, domena je plačana še do junija 2024. Domena je bila registrirana junija 2012, tako da je že dobro rangirana na Googlu. Zraven dam vse v smislu navodil za uporabo, nalepk za pakete, ves marketinški material (slike). Spletna stran je bila leta 2019 narejena popolnoma na novo.
Potenciala je še ogromno, tako v SLO kot na HR, kajti do sedaj se artikli dejansko niso praktično nič oglaševali, kljub temu pa je bila prodaja. Poleg tega so bili lani na SLO stran dodani še GUTO artikli (zelo kvalitetni nahrbtniki za nošenje otroka, kolesarske prikolice, telovniki, itd., ampak zaradi preobremenjenosti z drugim poslom ni bilo niti oglaševanja, niti neke prave prodaje.Prodaje je bilo na letni ravni zadnje dve leti za cca 8.000€ letno, kar je malo, ampak to je prodaja praktično brez oglaševanja. Marže so višjo od 50% na vseh artiklih.
Nabava se vrši iz EU, saj so vsi artikli proizvedeni v EU (razen poganjalcev, ampak tudi njih ni možno nabavljati direktno iz Kitajske). Seveda pustim vse kontakte od dobaviteljev.
Cena je 2000€ + zaloga (cca 4900€).

  • Listing ID: 3412
Contact details

Osrednjeslovenska,1233 Show Phone Number ***** http://www.weeride.si

Contact this listing owner