Prodam spletno trgovino weeride.si z otroškimi kolo sedeži za spredaj, poganjalci in ostalimi aktualnimi artikli

 Spletna trgovina / Novo

5.500,00€

Prodam spletno trgovino www.weeride.si.
V ceni je vse od spletne strani SLO in HR, do FB (SLO in HR) in Instagram (samo SLO) strani, domena je plačana še do junija 2023. Domena je bila registrirana junija 2012, tako da je že dobro rangirana na Googlu. Zraven dam vse v smislu navodil za uporabo, nalepk za pakete, ves marketinški material (slike). Spletna stran je bila leta 2019 narejena popolnoma na novo.
Potenciala je še ogromno, tako v SLO kot na HR, kajti do sedaj se artikli dejansko niso praktično nič oglaševali, kljub temu pa je bila prodaja. Poleg tega so bili letos na SLO stran dodani še GUTO artikli (zelo kvalitetni nahrbtniki za nošenje otroka, kolesarske prikolice, telovniki, itd., ampak zaradi preobremenjenosti z drugim poslom ni bilo niti oglaševanja, niti neke prave prodaje.

Nabava se vrši iz EU, saj so vsi artikli proizvedeni v EU (razen poganjalcev, ampak tudi njih ni možno nabavljati direktno iz Kitajske). Seveda pustim vse kontakte od dobaviteljev. Če bi želeli ponudbo še razširiti imam kontakt od dobavitelja ki prodaja tudi kolesa in še nekaj drugih zanimivih artiklov.
Cena je 5500€+zaloga (cca 4150€) in je zadnja!

  • Listing ID: 2075
  • Vključuje: Blagovna znamka, Dogovori z dobavitelji, Zaloge, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2012
  • Zaloge (MPC): 4150
Contact details

Osrednjeslovenska Show Phone Number ***** http://www.weeride.si

Contact this listing owner