Prodaja sklopa spletnih prodajalen zaradi selitve v tujino

 Spletna trgovina

12.990,00€

Zaradi selitve v tujino se prodaja celoten komplet in sicer več spletnih trgovin, ki delujejo pod isto blagovno znamko OnTopTeh. V času svojega obratovanja so postale dobro poznane v segmentu izdelkov za vsakdanjo rabo in široko potrošnjo z izdelki odlične kakovosti od EU dobaviteljev.

Skupaj v paketu se prodajajo 2 nosilni spletni trgovini “na ključ” ter več landing strani za posamezne artikle:
*Spletne trgovine za Slovenijo:
www.ontopteh.si –> nosilna spletna stran za Slovenijo
www.ontopteh.si/ura-david-b/ –> landing page za posamezni produkt
www.ontopteh.si/king-queen/ www.ontopteh.si/zapestnicasport/ www.ontopteh.si/elegantplus/ www.ontopteh.si/smartbackpack/ www.ontopteh.si/smartflash/ www.ontopteh.si/spectrum/
www.ontopteh.si/ledlumnius/

*Spletne trgovine za Hrvaško:
www.ontopteh.hr (nosilna spletna stran za Hrvaško)
www.ontopteh.hr/kamere/ www.ontopteh.hr/david-b/ www.ontopteh.hr/king-queen/ www.ontopteh.hr/spectrum/
www.ontopteh.hr/ledlumnius/ www.ontopteh.hr/smartflash/ www.ontopteh.hr/elegantplus/ www.ontopteh.hr/narukvicasport/

*Spletne strani za nove trge:
www.ontopteh.com –> predpripravljena za Madžarsko in nadaljno širitev na nove trge
www.ontopteh.com/hu/kingqueen/ –> landing page za posamezni produkt in madžarski trg

www.ontopteh.com/protistresne-kroglice-buckyballs/ –> landing page za posamezni produkt in slovenski trg
www.ontopteh.com/model-za-brado/ www.ontopteh.com/innovagoods-boks-vreca/ www.ontopteh.com/brezzicni-zvocnik-zigii-tube/ www.ontopteh.com/bluetooth-slusalka-legend/

V kompletu, pri prodaji je, vsa zaloga (omogoča nemoteno nadaljevanje poslovanja), vsa potrebna orodja, ki zagotavljajo avtomatizacijo posla, seznam vseh dosedanjih poslovnih partnerjev, pred-pripravljene skripte za uvoz naslovnikov v GLS portal in portal Pošte Slovenija (e-Spremnica), celoten Know-How celotnega delovanja in vsa potrebna orodja, seznam vseh dobaviteljev (domači in tuji – glavnina artiklov prihaja od EU dobaviteljev), FB strani , Instagram strani, spletne trgovine, kreirani info kontaktni e-maili in vso zgodovino za nazaj, postopki uporaba ostalih prodajnih kanalov (B2C, B2B, kuponi,…). Skratka vse kar potrebujete, da lahko posel peljete naprej. Lastniku ostane do 15% od prodaje, po plačanih vseh stroških (lahko tudi več z optimizacijo posla). Posel lahko pelje že 1 oseba. Potrebno je nekaj znanja angleščine (komunikacija z tujimi dobavitelji iz in izven EU).

Priporočamo nakup vsem, ki se ali na novo podajate na področje internetne prodaje (saj vam razkrijemo celotni poslovni model), ali že uveljavljenim posameznikoma ali podjetjem na tem področju saj je posel dodobra utečen ter zelo prepoznaven na trgu in je pripravljena za nadaljno rast na obstoječih ter novih trgih.
Posel je možno peljati kot dopolnilno dejavnost (poleg druge zaposlitve) ali se temu v celoti posvetiti in z zaposlitvijo.

Cena celotnega kompleta znaša 12.990 €. V ceni je do 15 ur uvajanja v nov posel in vsa pomoč pri prenosu spletnih trgovin. V dogovoru je možno tudi nadaljno svetovanje, pomoč, optimizacije in sodelovanje. Vse podatke, vam lahko transparentno prikažemo tudi z davčno potrjenimi računi. Ob prodaji lahko izdamo tudi račun na podjetje.

V kolikor ste zainteresirani, se lahko o vseh podrobnostih pogovorimo na skupnem sestanku. Kontaktirajte nas (24/7) na tadeja.tibaot@gmail.com ali na 070 717 949 – Tadeja.

  • Vključuje : Certifikati, Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Licence, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran, Spletne skupine
  • Vključno s podjetjem : NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti : DA
  • Ustanovljeno : 2017
  • Denarni tok : 10000
  • Bruto prihodki : 13000
  • EBITDA : 20000
  • Zaloge (MPC) : 1500
Contact details

TRGOVINA PO POŠTI IN INTERNETU, NIKOLAJ SMEJ S.P. Gubčeva ulica 18 9231 Beltinci SlovenijaOsrednjeslovenska,9231 Show Phone Number ***** http://www.ontopteh.hr

Contact this listing owner