Prodaja se spletna trgovina z zalogo

Novo 

 Spletna trgovina

7.000,00€

Izključno zaradi pomanjkanja časa prodamo utečeno in delujočo trgovino z oblačili za ženske. Trgovina omogoča neomejeno število artiklov in enostaven vnos le teh. Vgrajeni so tudi dodatni moduli: GDPR, zapuščena košarica, Bestseller artikli, prevajanje, SmartBar …. Konec leta StudioFACA (programer) preneha podpirati različico trgovine, zaradi novejše različice na trgu. Trgovina bo nemoteno delovala še naprej, le nadgradnja ne bo več možna. Nova verzija od 800 eur naprej.

Ugodna ženska modna oblačila po Sloveniji zagotavljamo od leta 2015. Na voljo so oblačila za različne okuse, postave, stile. Odločite se lahko za bolj športen, sproščen ali udoben videz, prav tako so na voljo bolj poslovni in elegantni kosi.
Zadnja tri leta trgovino uporabljamo kot popoldanski s.p. Oglase na Facebooku (dnevno 10 eur) in Googlu (dnevno 3 eur) izdelujemo sami. Vsa leta beležimo rast prodaje oblačil. Prejeli smo nekaj certifikatov s strani CompanyWall business.

Trgovina brez bremen, dolgov, obveznosti!

od leta 2015 (november)- znesek vseh naročil za 250000 eur
facebook sledilci: 15000
kontakti kupcev: 2800
dobiček 2020: okoli 4000 eur

ZALOGA: trenutno na zalogi cca 600 kos različnih artiklov (hlače, jakne, majice, puloverji, legice, kratke hlače, vmes je nekaj otroških in moških oblačil. Trenutna nabavna vrednost zalog je cca 4000 eur.

CENA: 7.000 eur z zalogo oz. po dogovoru

Trgovina ima velik potencial, zato se išče kupec, ki ima čas in bo le-to znal izkoristiti.

  • Vključuje: Zaloge
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2015
  • Zaloge (MPC): 4000
Contact details

Gorenjska Show Phone Number ***** http://www.5-ka.si

Contact this listing owner