Prodaja podjetja U & G d.o.o., ogrevanje s sevali proizvajalca Fraccaro, Italija

 Gradbeništvo

50.000,00€

Prodajamo podjetje U & G d.o.o., katerega glavna dejavnost je dobava in montaža stropnih plinskih sevalno-ogrevalnih naprav proizvajalca Fraccaro ter njihovo servisiranje.
Poleg te dejavnosti nudimo tudi ogrevanje z električnimi in toplovodnimi sevali. V Sloveniji smo ekskluzivni zastopnik italijanskega podjetja Fraccaro, ki ima lastno proizvodnjo sevalnih in drugih ogrevalno-hladilnih naprav (http://www.fraccaro.it).
Največ prihodkov ustvarimo z dobavo, montažo in servisiranjem plinskih seval, ki se vgrajujejo tako v velike kot tudi manjše industrijsko-proizvodne pogone, hale, delavnice in skladišča.
Z električnimi sevali ogrevamo večinoma manjše prostore kot so delavnice, skladišča in gostinske lokale (tako v notranjih kot zunanjih-odprtih prostorih).
Medtem ko so tudi toplovodna sevala namenjena velikim in manjšim industrijskim objektom ter skladiščem, so prav tako zelo primerna za športne dvorane, telovadnice in trgovske centre.
Kupci naših proizvodov in storitev so večinoma končni potrošniki (slovenska podjetja in podjetja v tuji lasti), ki imajo svoje proizvodne hale, skladišča, delavnice itd.
Ta podjetja se pretežno ukvarjajo z industrijskimi dejavnostmi ter so stacionirana po Sloveniji.
Dela, ki jih opravljamo, so torej večinoma terenska in jih izvajamo pri končnih potrošnikih po celotni državi.
Velik potencial za kupca se skriva tudi v možnosti lansiranja drugih produktov (ogrevalno-hladilnih naprav) proizvajalca Fraccaro na slovenski trg, ki se jim mi nismo posvetili, saj s tem lahko še dodatno nadgradite ponudbo svojih izdelkov in storitev ter povečate obseg poslovanja.
Smo eno od prvih podjetij v Sloveniji, ki je pričelo s tovrstno dejavnostjo, zato imamo veliko izkušenj in referenc, smo strokovni, kakovostni in zanesljivi ter ohranjamo in še gradimo na dobrem odnosu do naših stalnih strank in novih kupcev.

V kolikor vas zanima prevzem našega podjetja smo vam na voljo za dodatne informacije.

Hvala

Luka Urbančič

  • Vključuje : Certifikati, Blagovna znamka, Premičnine, Oprema in stroji, Zaloge, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem : DA - delujoče
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti : NE
  • Ustanovljeno : 29. 01. 1993
  • Bruto prihodki : 100000
Contact details

Devce 17, 1356 DobrovaOsrednjeslovenska Show Phone Number ***** http://www.u-g.si

Contact this listing owner