Prodaja dejavnosti otroške igralnice

 Dejavnost

Če imate radi otroke vam predstavljam edinstveno priložnost, da takoj začnete z delom v lastni otroški igralnici z eno največjih površin v Ljubljani.

Imamo redne in nove stranke tudi brez promocije.

Na voljo vam je prevzem najema prostora igralnice, celotna oprema z otroškimi igrali, izdelanimi marketinškimi kanali (spletna stran, SEO optimizacijo, Facebook in Instagram profil), promocijskimi materiali, bazo več kot 3.000 staršev in intenzivnim uvajanjem iz strani mene kot trenutnega lastnika ter mojega moža, kot strokovnjaka za marketing in finance ter najino dolgoročno podporo.

Možnost dobrega zaslužka, svobodnega dela in dela z otroki

Kot samostojni podjetnik lahko z vodenjem igralnice mesečno zaslužite v povprečju cca. 2000 eur. V letu 2022 smo imeli do vključno junija že preko 180 praznovanj rojstnih dni, v nekoronskem letu 2019 pa v celem letu skoraj 400 praznovanj.

V kolikor bi igralnico tudi sami čistili ali pa izvajali animacijo za otroke, bi vam za vsako dejavnost ostalo še dodatno cca. 500 eur mesečno. V primeru izvedbe dejavnosti v prostih terminih od ponedeljka do petka med 7 in 16 uro pa je ta zaslužek lahko še bistveno večji. Ta čas smo mi imeli nezaseden, možnosti pa je veliko: vadba, delavnice za otroke, zasebno varstvo.

Razlog za prodajo posla

Po trinajstih letih dela z otroki sem začutila, da je čas za spremembo poslovne poti. Le ta me vodi v druga področja, kjer se že aktivno izobražujem. Ker nova smer zahteva svoj čas in energijo, za igralnico žal nimam več dovolj časa za uspešno vodenje le te.

Po tehtnem premisleku sem se odločila, da vodstvo otroške igralnice predam naprej osebi, ki bo znala svoj čas, ideje in veselje do dela z otroki nameniti otrokom, ki že vrsto let praznujejo z nami in seveda tudi vsem novim, ki prihajajo za njimi.

Zakaj prevzeti posel?

– Igralnica je zelo velika in prostorna, prostor sprejme večje število ljudi, tudi do 50 in več.
– Poleg rojstnodnevnih zabav je izvedljivo veliko drugih aktivnosti za otroke, kot so npr. vadbe za otroke, otroške predstave in druge aktivnosti.
– Odlična lokacija iz vseh koncev Ljubljane in okolice, saj se nahajamo tik ob obvoznici. Igralnica se nahaja v industrijski coni, kar omogoča prirejanje zabav, ne da bi koga motili z glasnostjo.
– Nahajamo se v poslovni stavbi tako, da je urejeno skupno čiščenje stopnišč, skupnih in toaletnih prostorov. Na voljo je veliko BREZPLAČNIH parkirnih mest
– Trenutno že beležimo rezervacije za meseca september in oktober, ki jih predamo ob prodaji vam.

Več informacij in kontakt:
https://rubirudi.com/prodaja-igralnice/

  • Listing ID: 1996
Contact details

 ***** https://rubirudi.com/prodaja-igralnice/

Contact this listing owner