Prodaja 2 utečenih in optimiziranih spletnih portalov

Novo 

 Spletna trgovina

Pozdravljeni,

prodajata se 2 spletna portala in sicer www.notranje-pohistvo.com in www.arhitekti-slovenije.com

Oba portala sta utečena in zelo dobro optimizirana. Portala se prodajata zaradi poslovne priložnosti v tujini, posledično časovna nezmožnost upravljanja z obema portaloma.

Nekaj ključnih informacij:

– portal www.arhitekti-slovenije.com je pod ključno besedo “Arhitekti” med prvimi 3. zadetki v spletnih iskalnikih (večinoma 1.), portal www.notranje-pohistvo.com pa je pod ključno besedo “Notranje pohištvo” na 1. mestu
– na letni ravni imata portala v zadnjih 3 letih delovanja med 25k-30k letnega obiska – odvisno on portala in leta delovanja (v zadnjem obdobju je ta številka nekoliko upadla, zaradi zgoraj navedenega razloga – časovna nezmožnost upravljanja portana – celotna statistika je dostopna, za več info kontaktirajte)
– letni prihodek iz obeh portalov znaša cca 35k letno, ob predpostavki da sem deloval sam
– Portal je namenjen trženju arhitektov/mizarjev z utečenim poslovnim modelom pridobivanja partnerjev.
– Oba portala sta narejena custom (po meri), narejena sta na WP in imata lastno administracijo
– Poleg obeh portalov prejmete tudi preverjen poslovni model trženja

Namen portala:

Portal je namenjen tako arhitektom/mizarjem, kot tudi iskalcem le-teh.

Glavna prednost je ta, da v kolikor stranka potrebuje zanesljivega arhitekta, v google vpiše “arhitekti” ter takoj najde www.arhitekti-slovenije.com, kjer so na enem mestu združeni arhitekti Sloveniji, razdeljeni po regijah. Stranka ima možnost izbire storitve in regijskega iskanja, kjer najde primerne ponudnike, ki na tem področju delujejo. Vsak ponudnik ima krajšo predstavitev svojega podjetja, svoj portfolio, kot tudi vse kontaktne podatke na katere je dosegljiv, vključno s povezavami do njegovih socialnih medijev, tako da ga stranka povsem enostavno kontaktira za sodelovanje. Stranka ima tudi možnost izbire gumba na vrhu strani “Oddaj povpraševanje”, tako povpraševanje prejme portal in ga potem na podlagi želja povpraševalca razpošlje portal naprej (enako velja za mizarje). Z druge strani pa portala arhitektom/mizarjem zaračunavata letno članarino (več informacij lahko prejmete ob kontaktiranju na spodaj navedene podatke).

Portala sta namenjena tako novim, kot tudi utečenim podjetjem, ki se ukvarjajo s trženjem oglasnega prostora. Razlika portalov www.notranje-pohistvo.com in www.arhitekti-slovenije.com od ostalih spletnih portalov je predvsem v tem, da so na enem mestu prisotni in zbrani zgolj in samo ponudniki arhitekturnih storitev/mizarskih storitev, kar pomeni da ni prisotnih podjetij iz drugih branž.

Za več informacij me prosim kontaktirajte na info@arhitekti-slovenije.com, ali na 031 360 074.

Hvala in lep pozdrav,
Dejan

  • Listing ID: 1603
  • Vključuje: Blagovna znamka, Dogovori s kupci, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 05.2017
Contact details

 Show Phone Number *****

Contact this listing owner