Poslovni model internetne podaje s spletno prodajalno in EU dobavitelji

 Spletna trgovina

990,00€

Idealno za vse, ki se podajate na področje spletne prodaje…

Celoten poslovni model internetne prodaje vključuje vse potrebno za zagon spletne prodaje (domena, internetna stran, FB in Instagram stran, kreiran info mail, program za izdajo davčno potrjenih računov, dogovori z dobavitelji, seznam in kontakti vseh potrebnih poslovnih partnerjev, pred-pripravljene skripte za uvoz naslovnikov v GLS portal in portal Pošte Slovenija (e-Spremnica), celoten Know-How celotnega delovanja in vsa potrebna orodja za maksimalno avtomatizacijo posla…) V kolikor ste začetnik na tem področju vam v dogovoru pomagamo tudi pri ustanovitvi podjetja (s.p. ali d.o.o.).

Celotni poslovni model temelji na spletni trgovini www.agentflamingo.si, ki je trenutno usmerjena predvsem v poletno sezono z izdelki za dopust, počitnice, oddih na morje, itd…

Ker samo ime domene omogoča širok asortima izdelkov, vam pokažemo smer kamor bi lahko razvijali internetno podajalno tudi v prihodnje. Tako bo stran postala še bolj zanimiva in regenerirala stalne nakupe skozi celo leto.

Priporočamo nakup vsem, ki se ali na novo podajate na področje internetne prodaje (saj vam razkrijemo celotni poslovni model kar vam prihrani ogromno časa, preglavic in posledično denarja), kot tudi že uveljavljenim posameznikoma ali podjetjem na tem področju, ki želijo širiti svojo ponudbo.

Posel je v začetku možno peljati kot dopolnilno dejavnost (poleg druge zaposlitve) ali se kasneje temu v celoti posvetiti z zaposlitvijo.

V kompletu je seveda celotni poslovni model s vsemi potrebnimi informacijami, ki vam omogočimo zagon posla in do 8 ur začetnega uvajanja. Prav tu je največja dodana vrednost, celotni poslovni model, ki je zajet v prodajo.
Cena tega kompleta znaša 990€ + DDV. Ob prodaji lahko izdamo tudi račun na podjetje.

V kolikor ste zainteresirani, se lahko o vseh podrobnostih pogovorimo preko spodnjih kontaktov ali na skupnem sestanku. Kontaktirajte nas (24/7) na uros@umteh.si ali na 041 575 729.

  • Vključuje : Blagovna znamka, Know-how, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran, Spletne skupine, Mobilne aplikacije
  • Vključno s podjetjem : NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti : DA
  • Ustanovljeno : 2018
  • Denarni tok : 1
  • Bruto prihodki : 1
  • EBITDA : 1
  • Zaloge (MPC) : 1
Contact details

UMTEH d.o.o. Zgornje Loke 21 1223 BlagovicaOsrednjeslovenska,1223 Show Phone Number ***** https://agentflamingo.si/

Contact this listing owner