Poslovna priložnost - Prodaja utečene spletne trgovine

 Spletna trgovina / Novo

35.000,00€

🌟 PRODAJA UTEČENE SPLETNE TRGOVINE! 🌟

👗 Ste pripravljeni na vstop v svet vrhunske mode? Predstavljamo vam priložnost za investicijo v našo že uveljavljeno spletno trgovino, specializirano za ženska oblačila vrhunske kakovosti!
🎯Z natančnim ciljanjem potrošnikov smo zgradili zvesto bazo strank, kamor se vrača več, kot 60% strank. Zgrajeni so odlični temelji za razširitev ponudbe ter uspeh!
🌐 Stabilen tok obiskovalcev našega vzpostavljenega spletnega portala (wordpress in WooCommerce), podprt z aktivnimi profili na družbenih omrežjih, omogoča dodatno promocijo in tesnejšo povezavo s strankami.
💼 Uporabljamo preverjeno in enostavno upravljivo trgovinsko platformo, ki omogoča enostavno upravljanje inventarja, naročil in plačil.
🤝 Imamo stabilne odnose z dobavitelji visoko kakovostnih oblačil, kar nam omogoča konkurenčne cene in ažurno osveževanje zalog.
🚀Možnost Razširitve: Poleg trenutnega asortimana obstaja možnost razširitve na druge atraktivne izdelke v modnem svetu, kar povečuje vaš potencialni dohodek!
Zakaj Investirati v spletno trgovino:
1. 💰 Takojšnji Prihodek: Z možnostjo prevzema zaloge artiklov lahko takoj začnete s prodajo in ustvarite dobiček. Največja prodaja je od nekje aprila do novembra, tudi izven sezone. Za večji prihodek skozi celo leto, pa možnost dodajanja novih artiklov oz. kategorij.
2. 📈 Stabilna in Rastoča Baza Strank: Imamo že zveste stranke, hkrati pa obstaja velik potencial za pridobivanje novih strank.
3. 🤝Podpora pri Prenosu Lastništva: Zagotavljamo podporo pri prenosu lastništva, da bo celoten proces čim bolj enostaven in učinkovit.

Ne Zamudite Te Izjemne Priložnosti! Spletni posel- spletna trgovina, zaloge, blagovna znamka – Vse To Čaka Na Vas!
Začetna cena: 35.000€ brez DDV, za resnega kupca cena ni zadnja.

Za več informacij me kontaktirajte na email: info.luxury.quinnba@gmail.com

  • Listing ID: 3484
  • Vključuje: Certifikati, Blagovna znamka, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Licence, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran, Spletne skupine
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2018
  • Zaloge (MPC): 2000
Contact details

 *****

Contact this listing owner