Portal najcena.si - primerjalnik cen (od 2010)

 Spletna trgovina

29.000,00€

Obratovanje portala že od januarja 2010. Prvotno namenjen primerjavi živilskih izdelkov vseh večjih ponudnikov v Sloveniji. Sledilo je 5 let ročnega popisa izdelkov iz kategorije živil, nege in čistil is s tem ustvarjanja baze s trenutno preko 350.000 izdelkov. Sledila je velika rast obiskanosti in uporabe portala. Primerjava cen se je po povpraševanju uporabnikov pasivno razširila na ostale kategorije izdelkov kot so tehnika in pnevnatike. Leta 2016 smo marketing usmerili v drugo blagovno znamko in portal je deloval pasivno, kar je pripeljalo do padca obiska. V upanju po ponovnem zagonu, ga nismo prodali. To smo odločili storiti sedaj zaradi intenzivnega vlaganja izključno v osnovni posel podjetja.

Nekaj dejstev in karakteristik:
Celoten sistem je plod lastnega razvoja in je unikaten. V celoti pripada podjetju Naj splet d.o.o.

Obiski statistika:
2016 – 235 tisoč
2019 – 69 tisoč
Podrobnejši vpogled na voljo na povpraševanje (Google Analytics)

Glavne kategorije: živila, tehnika, pnevmatike
Število izdelkov: preko 350.000 (tristopedeset tisoč)

Preko 30.000 brezhibno opremljenih izdelkov živil prodajalcev Mercator, Interspar, Hofer, Lidl, Tuš opremljeni z opisom in lastnostmi ter fotografijami. Vsi v strukturiranih kategorijah.

Lastnosti portala:
omogoča poljubno upravljanje karegroij, izdelkov, ponudnikov, novic, rotatroja vročih izdelkov, samodejni filtri za iskanje glede na lastnosti izdelkov, samodajno posodabljanje cen uvoženih preko XML ponudnikov, ročni vnos cen s trajanjem, vnos akcijskih cen z možnostjo nastavitve trajanja. Beleženje cene in grafi gibanja cen za uporabnike, samodejno preračunavanje cene na enoto (liter, kg ipd).

Funkcijski moduli:
samodejna sinhronizacija cen ponudnikov preko XML uvoza, standardni XML formati integrirani (bolha XML) omogočajo preprosto dodajanje novega ponudnika, možnoyt vstavljanja XML po meri.
V ceni je všteta podpora našega glavnega programerja za vašega novega programerja. S tem zagotovimo predajo znanja in podrobnosti.

Gostovanje: DigitalOcean VPS z rednimi avtomatičnimi arhivi.

  • Vključuje: Blagovna znamka, Know-how, Spletna stran, Mobilne aplikacije
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2010
Contact details

Naj splet d.o.o. Peršonova ulica 29 SI-2250 PtujPodravska,2250 Show Phone Number *****

Contact this listing owner