Odlično optimizirana trgovina z ženskimi oblačili in modnimi dodatki

Novo 

 Spletna trgovina

4.990,00€

Zaradi optimizacije poslovanja in fokusa na drugih projektih prodamo delujočo spletno trgovino z ženskimi oblačili in modnimi dodatki. Nekaj je tudi zaloge. Trgovina je začela s poslovanjem v aprilu 2021 kot “dodatni projekt”. Nikoli nam ni uspelo si zanjo vzeti tiste pravega časa, ki ga potrebuje, zato je še vedno v začetni fazi.

Ima pa odlične tehnične osnove – Googlova ocena na mobile pogledu je 97/100! In pa evropski dobavitelji, brez MOQ.

Ponudba
Trenutno so aktivirani trije dobavitelji, v sistem je uvoženih okoli 10.000 izdelkov, ki pa niso vključeni v prodajo. V kolikor bi bila želja, se brez težav ponudbo lahko razširi, tudi pri obstoječih dobaviteljih, le pri uvozu izdelkov (avtomatsko), je potrebna sprememba nastavitev.

Sistem
Trgovina stoji na sistemu Opencart3, s themo, ki je popolnoma prilagodljiva. Za uvoz produktov skrbi avtomatski uvoz, ki »on the flow« prevede vsebino v slovenščino in jo shrani. To opravi preko Google API prevajalnika. Je boljši od klasičnega, vseeno pa je potreben ročni pregled in malenkost popraviti / polepšati. Večkrat dnevno se nato osvežuje zaloga dobaviteljev.

Importer omogoča povezavo praktično s katerim koli dobaviteljem, ki ponuja xml ali csv. Prav tako obratno, se lahko generira izvoz katerega se da enostavno prilagoditi – Facebook, Glami, Ceneje, … Vse to je podprto. Aktiviran je modul za zapuščene košarice, ki samodejno pošilja obvestila. Brez težav se lahko doda tudi druge jezike in / ali valute

Poslovanje
Trgovina posluje po hibridnem sistemu med klasično zalogo in dropshippingom. Pri dobavitelju se naroči, kar so naročile stranke, v big boxu pride do nas, razpošljemo do strank.
Aktivna je FB stran, prav tako IG, tudi FB/IG shop z avtomatskim prenosom podatkov.

Prodaja od aprila do avgusta – slabih. 5.000 €
Zaloga – cca 2.000 – 2.500 prodajne vrednosti
Zraven podarimo gostovanje za eno leto

Skratka, trgovina in celoten sistem je naprednejše izdelave in pripravljena za akcijo. Potrebuje pa pridne roke, da vse skupaj, kar je sedaj zbrskano spravi v red (avtomatizacija ne opravi vsega sama). Potem pa promocija in prodaja.

  • Vključuje: Blagovna znamka, Know-how, Dogovori z dobavitelji, Zaloge, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: april 2021
Contact details

 *****

Contact this listing owner