NAPRODAJ SPLETNA TRGOVINA ZA PRODAJO ŽENSKE OBUTVE IN MODNIH DODATKOV

 Dejavnost / Novo

Predstavljamo vam priložnost za prevzem vpeljane slovenske spletne trgovine za prodajo ženske obutve in modnih dodatkov. V ceni je vključena zaloga v vrednosti 20,000€

Spletna trgovina je s poslovanjem pričela pred 8 leti s ciljem ponuditi ženski populaciji v Sloveniji kakovostno in modno obutev po dostopnih cenah. Najpomembnejši del prodajnega programa spletne trgovine predstavljajo gležnarji, superge, sandali in druge vrste ženske obutve. Pomemben spremljajoči prodajni program pa predstavljajo tudi modni dodatki, kot so torbice in nogavice, ki so priljubljeni med ženskami vseh starosti. Ciljna skupina spletne trgovine so ženske med 18 in 65 letom starosti, ki pri nakupovanju obutve in dodatkov iščejo ugodno razmerje med kvaliteto in ceno.

V prodajo posla je, poleg spletne trgovine z 8 letno tradicijo poslovanja na slovenskem trgu, vključena tudi vsa skladiščna in računalniška oprema, drobni inventar ter obstoječa zaloga blaga, ki je namenjena za nadaljnjo prodajo.
Prodaja prav tako vključuje bazo skrbno izbranih dobaviteljev in rednih kupcev, ter vse prodajne kanale, preko katerih prihajajo povpraševanja s trga, vključno s profili na družbenih omrežjih s skupno več kot 60.000 sledilci in bazo več kot 31.000 e-poštnih naslovov.

Prevzemnik bo za poslovanje potreboval manjši poslovni prostor s skladiščem in pisarno, pri trenutnem obsegu poslovanja zadostuje cca 60 m2. Poslovanje je možno preseliti na katero koli drugo lokacijo oziroma opravljati iz domačih poslovnih prostorov ustrezne velikosti in opremljenosti.

Trenutni lastnik sam poskrbi za poslovanje spletne trgovine, oblikovanje in marketing, komunikacijo s kupci in dobavitelji ter naročanje in odpremo blaga.

Ključ do uspeha pri poslovanju je, po mnenju prodajalca, v prodajni naravnanosti lastnika spletne trgovine, priložnosti za rast in razvoj poslovanja pa lastnik vidi predvsem v širjenju poslovanja na sosednje tuje trge.

Zakaj je prevzem posla dobra poslovna priložnost?

– Več kot 8 letna tradicija spletnega poslovanja
– Priložnosti za rast in izboljšave pri poslovanju
– Možnost selitve poslovanja na drugo lokacijo
– Možnost dela od doma
– Zagotovljena podpora pri uvajanju v poslovanje

Kdo je idealen prevzemnik posla?
Prevzem posla lahko obstoječemu podjetniku predstavlja lepo priložnost za širitev poslovanja, posamezniku, ki o podjetništvu šele razmišlja, pa priložnost za lažji, hitrejši in manj tvegan vstop v podjetništvo. Idealen kandidat za prevzem posla je obstoječi podjetnik ali posameznik, ki:

– ga veseli delo v modni industriji in ima strast do poslovanja preko spleta,
– išče priložnosti za razgibano in ustvarjalno podjetniško kariero,
– zna sprejemati pomembne, strateške odločitve v življenju in poslu,
– ima močno željo ustvarjati in krojiti svojo zgodbo o uspehu.

  • Listing ID: 3495
Contact details

Sela 81Jugovzhodna Slovenija,8350 Show Phone Number *****

Contact this listing owner