Naprodaj spletna in fizična trgovina z utečenim poslom (Growshop)

 Trgovina / Novo

13.500,00€

Predstavljamo vam priložnost za prevzem fizične in spletne trgovine “Growshopa in Headshopa.” Trgovine za prodajo vrtnarskih pripomočkov in gnojil, ki na trgu pod obstoječo blagovno znamko posluje od leta 2017.

Tako spletna trgovina, kot fizična trgovina poslujeta pod enotnim imenom, prodajni asortiman pa sestavljajo vse najbolje prodajane kategorije gnojil, semen, razsvetljave, prezračevanja, ipd. Dobavitelji izdelkov prihajajo iz Slovenije večinoma pa iz tujine kot so Italija, Španija, Nemčija, Nizozemska in Madžarska. Ob prevzemu vam predamo tudi vse dogovore o nabavnih popustih. Blago se pri dobaviteljih naroča redno in dobavlja na tedenski in mesečni ravni tako so zaloge blaga ves čas na minimalno potrebni ravni za uspešno poslovanje. Kupci spletne trgovine so iz vseh koncev Slovenije, Italije in Hrvaške spletna trgovina pa je primerna tudi za povečanje poslovanja. Zadovoljne stranke se po nakupih v trgovino rade tudi redno vračajo.

Trgovina posluje pod lastno blagovno znamko, ki je predmet prodaje skupaj z izdelano grafično podobo, spletno stranjo, profili na družbenih omrežjih, bazo kupcev in dobaviteljev, vso opremo, tako skladiščno, kot trgovinsko ter zalogami blaga, ki so namenjene nadaljni prodaji. Trgovina, skladišče in spletna trgovina se nahaja v industrijski coni s kvadraturo cca. 90m2. V prodajo so vključeni vsi dogovori z dobavitelji, generalno zastopništvo za GHF gnojila in GHS zbirateljska semena.

Lastnik je pri poslovanju vpleten v okviru polnega delovnika, njegove zadolžitve so vodenje trgovine, nabava blaga, prodaja blaga, finance, prevzemi, spletna trgovina, priprava paketov, promocija, itd.. Za tehnično pomoč lastnik občasno koristi pomoč zunanjega izvajalca. Zagotovljena tehnična podpora za spletno trgovino v WordPressu in blagajno. Za računovodstvo je pooblaščen zunanji izvajalec.

Prodajalec meni, da ima velik potencial za uspešno prihodnje poslovanje predvsem širitev prodaje na domačem trgu in prodor na tuje trge.

Možnost prevzema predviden po 1.4.2023.

  • Listing ID: 2340
  • Vključuje: Blagovna znamka, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Oprema in stroji, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran, Spletne skupine, Mobilne aplikacije
  • Vključno s podjetjem: DA - delujoče
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2017
  • Zaloge (MPC): cca.220,000.00
Contact details

Kromberk, Industrijska cesta 5Goriška,5000 Show Phone Number ***** http://vitaverdeshop.si

Contact this listing owner