Naprodaj je utečena in uveljavljena proizvodnja izdelkov na področju sušenja sadja, z lastno blagovno znamko Fruto, pogodbenimi kupci in 30 letno tradicijo.

 Proizvodnja / Novo

Naprodaj je utečena in uveljavljena proizvodnja izdelkov na področju sušenja sadja, z lastno blagovno znamko Fruto, pogodbenimi kupci in 30 letno tradicijo.

Ponujamo vam edinstveno priložnost za nakup visoko kakovostne kondenzacijske sušilnice sadja in zelenjave, ki je idealna rešitev za profesionalno sušenje vaših pridelkov. Ta sušilnica je opremljena s dvema komorama, vsaka opremljena s tremi vozički s 75 siti, ki skupno zagotavljajo 60 kvadratnih metrov sušilne površine.
Glavne značilnosti:
1. Kondenzacijska tehnologija: Ta sušilnica uporablja kondenzacijsko tehnologijo, ki omogoča učinkovito sušenje pri nizkih temperaturah 45st. celzija, kar ohranja okus, barvo in hranilne vrednosti vaših pridelkov.
2. Velika zmogljivost: S kar 60 kvadratnimi metri sušilne površine v vsaki komori je ta sušilnica primerna za obdelavo velikih količin sadja in zelenjave, kar omogoča hitro in učinkovito sušenje.
3. Hitrost sušenja: Iz ene komore v samo 20 urah dobimo kar 70 kg suhih jabolk, kar pomeni, da je naša sušilnica izjemno učinkovita in produktivna.
4. Prilagodljivost: Vsaka komora je opremljena s tremi vozički, ki omogočajo enostavno polnjenje, praznjenje in premikanje jabolk. To vam omogoča prilagajanje procesa sušenja glede na vaše potrebe.
Dodatna oprema:
• Manjše sušilne komore: Poleg glavne sušilnice prodamo tudi dve manjši sušilni komori, vsaka s površino 4 kvadratne metre, ki sta primerni za sušenje manjših količin sadja in zelenjave ali za uporabo v manjših obratih.
• Lupilci in rezalniki: V naši ponudbi imamo tudi lupilec za jabolka in stroj za razrez jabolk na krhlje. Lupilec doseže hitrost 40 kosov na minuto, kar omogoča hitro in učinkovito pripravo sadja za sušenje.
Zakaj izbrati našo sušilnico:
• Profesionalna kakovost: Naša kondenzacijska sušilnica je zasnovana za profesionalno uporabo in zagotavlja visoke rezultate sušenja.
• Hitrost sušenja: Z našo sušilnico boste lahko hitro in učinkovito obdelali velike količine jabolk,ostalega sadja in zelenjave.
• Prilagodljivost: Z možnostjo prilagajanja procesa sušenja glede na potrebe lahko naša sušilnica ustreza različnim vrstam sadja in zelenjave.
Sodelujemo z priznanimi trgovskimi verigami Mercator, Spar, Tuš. Naši izdelki so jabolčni krhlji olupljeni, jabolčni krhlji neolupljeni, suha hruška, praženo bučno seme in mešano suho sadje.
Ne zamudite te priložnosti za nakup visoko kakovostne kondenzacijske sušilnice, ki vam bo omogočila učinkovito in zanesljivo sušenje vaših pridelkov. Za več informacij in ogled nas kontaktirajte.
[Ime podjetja/contact information]
Sušilnica sadja Leštan Iztok s.p.
Noršinci 43
9240 Ljutomer
Tel 031320268
Naša spletna trgovina za ogled izdelkov: www.fruto.si

  • Listing ID: 3306
  • Vključuje: Certifikati, Blagovna znamka, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Oprema in stroji, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: DA - delujoče
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 1996
Contact details

Noršinci pri Ljutomeru 43Pomurska,9240 Show Phone Number ***** http://www.fruto.si

Contact this listing owner