Gostinski lokal v obratovanju, center Ljubljane

 Gostinstvo

70.000,00€

Naprodaj je ena izmed 100 najboljših ljubljanskih restavracij za le 70.000 evrov. Lokacija bistroja je Slovenska cesta 1, Ljubljana. OPOZORILO: Ne kupujete nepremičnine. Kupujete dobičkonosen posel v obratovanju. Prostor je v dolgoročnem najemu.

Cena 70.000 evrov vključuje vse (podjetje d.o.o., opremo, spletno stran, itd.), tako da lahko začnete z obratovanjem že naslednji dan po podpisu pogodbe, če želite. Za zagon poslovanja ne rabite vložiti dodatnega denarja. Lokal ima vse potrebno za zagon poslovanja in ustvarjanje prihodkov od 1. dneva obratovanja.

D.O.O. je v dobrem stanju z dobičkonosno bilanco stanja. Podjetje nima kreditov in je čisto.
OPREMA: Vsa oprema (2 zamrzovalnika, 6 hladilnikov, 8 gorilnikov, solatni bar za študente, 3 pomivalna korita, klimatska naprava, vsi lonci, ponve, krožniki, kozarci, noži, itd… ter vsa majhna in velika oprema)
MIZE, STOLI: Mize, stoli, metle itd. (Vse, kar je potrebno za predpise HACCP, požarna varnost, varnost pri delu)
ŠTUDENTSKI BONI: Posel ima dovoljenje za prodajo subvencionirane študentske prehrane in je lociran zel blizu številnih fakultet, tako da zagotavlja stalen obisk študentov.
SANITARIJE: V lokalu je kopalnica s tušem in straniščem za osebje, ločena stranišča za goste (moški in ženski wc)
DIGITALNO: Blagovna znamka in pravice, spletna stran, računi v družabnih medijih, visoko mesto na Googlu in TripAdvisorju
EHRANA: Vzpostavljeno partnerstvo z dostavno službo ehrana v Ljubljani
PRIPRAVA HRANE: Lokal ni le kavarna, lahko pripravljate in strežete hrano, saj ima dovoljenje za pripravo hrane.

Z načrtovanimi minimalnimi prihodki v višini 150.000 evrov in več na leto vam bomo prodali močno podjetje, pripravljeno na prevzem. Lastnika podjetja sta trenutno zaposlena v lokalu s polnim delovnim časom, vendar želita posel prodati zaradi zdravstvenih razlogov in želje po ustvarjanju družine.

Blagovna znamka gostinskega lokala je izredno močna in ima stalne stranke, ki nas obiščejo vsaj 2-krat na teden. Bistro ima zaradi močne podpore rednih strank in odlične lokacije v središču Ljubljane v manj kot 10 mesecih pozitivno in donosno poslovanje.

Gostinski obrat ima dovoljenje za prodajo subvencionirane študentske prehrane (Študentski boni). Nahaja se v bližini večih fakultet, kar zagotavlja redne in stalne obiske študentov.

Lokal ima v notranjosti 24 sedežev in 20 sedežev zunaj v pokriti arkadi. Če želite, lahko zunaj dodate tudi več sedežev. Lokalu pripada parkirni prostor z dovozom za dostavo.

Slike so simbolne. Več informacij: 031 532 926
…………

  • Vključuje: Blagovna znamka, Know-how, Dogovori z dobavitelji, Oprema in stroji, Pogodbe, Zaloge, Zaposleni, Spletna stran, Spletne skupine
  • Vključno s podjetjem: DA - delujoče
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti: DA
  • Ustanovljeno: 2017
Contact details

Slovenska cesta 1, 1000 LjubljanaOsrednjeslovenska,1000 Show Phone Number ***** https://koa.si/

Contact this listing owner