Dobro poznane in utečene solne sobe na Vrhniki, solni center

 Storitve

16.500,00€

Prodamo urejen in dobro utečen Solni center na Vrhniki, z dvema solnima sobama za izvajanje solnih terapij.

Center uspešno posluje od marca 2016 in ima stabilne prihodke z možnostjo nadgradnje poslovanja (prodaja dodatnih izdelkov, masaže, itd). Poslovno enoto prodajamo zaradi prestrukturiranja podjetja in preusmeritve na druge dejavnosti.

Solne terapije potekajo v najetem prostoru v trgovsko poslovnem objektu v Mercator Loka Center na Vrhniki, gre za odlično in dobro znano lokacijo, s sprejemljivo najemnino in parkirnimi prostori. V poslovnih prostorih je tudi lasten wc in umivalnik, klimatska naprava in urejeno gretje. Center ves čas nemoteno posluje in služi svojim strankam.

Trenutno v centru delajo 3 študenti. Center posluje od ponedeljka do petka v popoldanskem času, v sobotah pa dopoldan. Urnik dela si lahko prilagodite tudi drugače (dopoldan in popoldan).

Solni center ima dve polno opremljeni solni sobi. Ena solna soba je namenjena odraslim osebam, druga pa otrokom in družinam. Solne sobe so opremljene z vrhunskimi halogeneratorji IRIS, ki so regirstrirani kot medicinske naprave. Solni center sestavljajo sprejemnica, garderoba, lasten wc z umivalnikom in dve solni sobi. Center je estetsko urejen in dovršen ter prilagojen tudi za prodajo dodatnih izdelkov, ker se nahaja v trgovskem delu objekta.

V prodajno ceno je všteta tudi spletna stran, domena, logotip, dobro ime, oblikovani promocijski materiali (vizitke, letaki, darilni boni, itd) facebook in instagram stran, oprema v prostoru (razne slike in davčne blagajne) ter pogodba o najemu prostora (center lahko tudi preselite, če želite, na drugo lokacijo).

Center ima svojo bazo strank in je v lokalnem okolju dobro poznan. Odlična priložnost za nekoga, ki bi rad začel svoj posel ali nadgradil svojo obstoječo dejavnost. Cena za prevzem posla je 16.500€.

Idealen novi lastnik je nekdo, ki je odgovoren, ima rad delo z ljudmi in majhnimi otroki ter ima nekaj podjetniške žilice in seveda željo po lastnem poslu ali dodatnem prihodku.

Prednost nakupa utečenega posla je: obstoječa baza strank, prepoznavnost centra v lokalnem okolju, mogoč takojšen prevzem poslovanja, podpora ob prevzemu poslovanja in know how, kar omogoča novemu lastniku osredotočnost na nove storitve, rešitve in razširitev poslovanja.

Nudimo tudi pomoč pri uvajanju in prevzemu posla. Za dodatne informacije smo na voljo. Kličite samo resni. Iščemo pa resnega kupca, ki bo odgovorno vodil center naprej. Ponudbo lahko pošljete tudi na mail.

  • Vključuje : Certifikati, Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Oprema in stroji, Pogodbe, Zaloge, Zaposleni, Spletna stran
  • Vključno s podjetjem : NE - samo dejavnost
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti : DA
  • Ustanovljeno : marec 2016
  • Bruto prihodki : 15.000
  • Zaloge (MPC) : 100
Contact details

Robova cesta 6Osrednjeslovenska,1360 Show Phone Number *****

Contact this listing owner