Delujoča, utečena spletna trgovina z zalogo (nab.vrednost 4300€)

Novo 

 Spletna trgovina

8.500,00€

Prodamo spletno trgovino s tekstilom, obutvijo in dodatki. Spletna trgovina je priljubljena tudi zaradi prodaje specifičnega izdelka, ki se prodaja res odlično.

Spletna trgovina je na trgu dobro leto dni (september 2018), v tem času je bilo ustvarjenega več kot 48.200 EUR prometa. Trenuten promet za leto 2019 (31.10.2019) znaša nekje okrog 40.000 EUR. Podatki prometa (31.10.2019)

Spletna trgovina deluje na platformi, ki je enostavna za uporabo ter omogoča lahko urejanje naročil ter predvsem poljubno spreminjanje začetne strani in dodajanje izdelkov v spletno trgovino ter vizualne podobe spletne trgovine. Spletna trgovina je hitro odzivna, prilagojena za mobilne naprave.

Prodaja zajema:

– domeno + mail s končnicami domene
– logotip
– facebook stran (11.000+ všečkov), instagram profil in manjša mailing lista
– pogodbo z dostavno službo (nizka cena) + nalepke in embalaža na dan prodaje
– kontakte dosedanjih in potencialnih dobaviteljev (vsi dobavitelji so v EU)
– nabavna vrednost zaloge brez ddv na dan prodaje bo znašala okoli 4300€ –- zaloga je atraktivna, saj so oblačila iz pomladno poletne in jesenske kolekcije – stanje zaloge se dnevno spreminja
– know how – pomoč pri uvajanju
– prepoznavnost imena spletne trgovine

Spletna trgovina je trenutno AKTIVNA in ni bila nikoli v stanju mirovanja! Posluje nemoteno in vsakodnevno beleži nova naročila. Prav tako se še vedno aktivno oglašuje.

Vse kar potrebuješ za začetek je računalnik + tiskalnik in manjši prostor ali omara za sharanjevanje zaloge.

Prodaja se izključno iz osebnih razlogov, ki jih žal ne želim izpostavljati javno v oglasu.

Dejavnost je primerna za dopolnilno dejavnost ali za polno zaposlitev. Z dodatnimi vlaganji ter oglaševanjem bo spletna trgovina iz meseca v mesec rastla.

Predvsem je primerna za začetnike, ki  se podajate na trg spletne prodaje, saj imate v tem primeru vse pripravljeno za takojšnje poslovanje ter ogromno listo dobaviteljev. Prav tako prejmete know how o celotnem upravljanju programov, sistem dela ter informacije o tem kako tržiti spletno trgovino in jo oglaševati.

Zadeva je bila postavljena iz nič, vse stranke, naročila in sledilci na socialnih omrežjih so bili pridobljeni iz lastnih promocij, nagradnih iger in organsko.

Cena spletne trgovine znaša 8.500 EUR+ddv.
Spletna trgovina se prodaja z zalogo, glede na vrednost na dan prodaje, zaloga je všteta v zgoraj navedeno ceno.

Spletna trgovina bo na voljo za prevzem po 10.12.2019, ko bodo odpremljena vsa trenutna naročila. Po prevzemu boste lahko nemoteno poslovali ter prejemali nova naročila, saj spletna trgovina ni v fazi mirovanja.

Ime in URL-ja spletne trgovine v oglasu ni razkrit, saj gre za trenutno delujoč posel in ga želimo zavarovati pred obstoječo konkurenco.

Za več informacij smo na voljo preko elektronskih sporočil (prosim, da v mailu pripišete svoje podatke oz. informacije vašega podjetja/s.p.-ja) na namadaa2@gmail.com

  • Vključuje : Blagovna znamka, Know-how, Dogovori s kupci, Dogovori z dobavitelji, Pogodbe, Zaloge, Spletna stran, Spletne skupine
  • Vključno s podjetjem : DA - delujoče
  • Brez bremen, dolgov in obveznosti : DA
  • Ustanovljeno : 2018
  • Bruto prihodki : 48000
  • Zaloge (MPC) : 4300
Contact details

 *****

Contact this listing owner